מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
חילוקי דעות: מה השיב ביידן כשנשאל האם הזמין את נתניהו לבית הלבן?
חילוקי דעות בין העיתונאים שהצטרפו לנשיא הרצוג לבית הלבן למה התכוון נשיא ארה"ב כשהשיב "כן" לעיתונאית ישראלית ששאלה אותו האם הזמין את נתניהו לבית הלבן. "זו הייתה הפגישה הכי רועשת שיצא לי להיות בחדר הסגלגל"
במהלך מסיבת העיתונאים עם הנשיא ביידן בבית הלבן, לאחר ההצהרות שלו ושל נשיא המדינה יצחק הרצוג, שאלה כתבת "ערוץ 13" נריה קראוס את נשיא ארה"ב האם בשיחתו אמש (שני) עם ראש הממשלה בנימין נתניהו הוא הזמין אותו לבית הלבן. הנשיא האמריקאי "כן".
אך בעקבות מצבו המנטלי של הנשיא האמריקאי, ברשת ובכלי התקשורת התפתח פולמוס האם הוא השיב "כן" בנוגע לשאלה על ההזמנה של נתניהו לבית הלבן או על נושא אחר. לדברי קראוס, "המתמלל של הבית הלבן ענה "כן" לשאלה שלי האם נתניהו מוזמן לבית הלבן".
עיתונאים אחרים חלקו על דעתה. עיתונאי "כאן 11" עמיחי שטיין כתב כי חלק טענו שתשובתו של ביידן הייתה בנוגע להזמנת נתניהו לבית הלבן, אחרים טענו שזה היה במענה לשאלה האם הוא מודאג מזה שחייל אמריקני נמצא בידי צפון קוריאה.
בהמשך דיווח שטיין כי "הבית הלבן לא מאשר שפגישת ביידן עם ראש הממשלה נתניהו תערך בבית הלבן".
בתוך כך כתבת בבית הלבן סיפרה על החוויות עם הכתבים הישראלים במהלך הצהרות הרצוג-ביידן: "זו הייתה הפגישה הכי רועשת שיצא לי להיות בחדר הסגלגל... היו הרבה צעקות וגם קצת סלפי שהקשו על העבודה".
