סמוטריץ': ההחלטה המושחתת של השופט יצחק עמית להחזיר את חקירת הפצ״רית לפרקליט המדינה במסגרת טיוח הדלפת הסרטון שגרמה לנזק בלתי ישוער ללוחמי צה״ל הגיבורים, היא ביטוי נוסף לשיטת היד רוחצת יד של שופטי בג״ץ, הפרקליטות והיועמ״שית. במקום שגלי בהרב תשב בחדרי החקירה בעצמה, היא תנהל את החקירה ותבטיח שחברתה שפגעה אנושות במדינת ישראל תצא מהפרשה החמורה ללא פגע. על זה בדיוק הבחירות. אם בע״ה תקום ממשלת ימין - יסתיים השלטון הדיקטטורי של החבורה הצבועה הזאת. אם חלילה תיבחר ממשלת איזנקוט - יאיר גולן, הם יקבלו לגיטימציה להמשיך לעשות ככל העולה על רוחם, לשמור על החברים משמאל ביד אחת, ולפגוע באנשי ימין ביד השניה. אני קורא לשופטי בג״ץ שנשארה להם מעט יושרה לקום כנגד הטרלול הזה ולא להסתפק בהערות צד בעמדת המיעוט.
התגובה מימין: ניסיון להחתים מילואימניקים שלא יתייצבו לשירות
מספר גורמי ימין מארגנים בימים האחרונים מכתב של משרתי מילואים שיאיימו שלא להתנדב אם החקיקה המשפטית תיעצר – כתשובה למכתבי הטייסים והמילואימניקים מתנגדי הרפורמה
מספר גורמי ימין מארגנים בימים האחרונים מכתב של משרתי מילואים שיאיימו שלא להתנדב אם החקיקה המשפטית תיעצר – כתשובה למכתבי הטייסים והמילואימניקים מתנגדי הרפורמה, כך דיווחה היום יערה שפירא בתוכנית הבוקר הזה בכאן רשת ב'.
על פי הדיווח ב'כאן חדשות', היוזמה הגיעה לאוזניהם של ח"כים בקואליציה שהביעו התנגדות להוצאת המכתב. ההחתמה עדיין מתבצעת אך ישנם חברים בקואליציה שמנסים לשכנע את המארגנים שלא לפרסם את העצומה.
