מתחת לאף של אוגדת איו"ש: כלי רכב של פלסטינים שחולטו בידי הצבא במסגרת תיקי כספי טרור לצד "משטובות" נגנבו מבסיסי צה"ל באזור השומרון ונמכרו בחזרה לבעליהם המקוריים. המשטרה עצרה שני ישראלים תושבי השומרון בחשד למעורבות בפרשה אחד החשודים הוא גרר רכבים והשני משמש כפקח במועצה מקומית באזור השומרון (הלר)
התגובה מימין: ניסיון להחתים מילואימניקים שלא יתייצבו לשירות
מספר גורמי ימין מארגנים בימים האחרונים מכתב של משרתי מילואים שיאיימו שלא להתנדב אם החקיקה המשפטית תיעצר – כתשובה למכתבי הטייסים והמילואימניקים מתנגדי הרפורמה
מספר גורמי ימין מארגנים בימים האחרונים מכתב של משרתי מילואים שיאיימו שלא להתנדב אם החקיקה המשפטית תיעצר – כתשובה למכתבי הטייסים והמילואימניקים מתנגדי הרפורמה, כך דיווחה היום יערה שפירא בתוכנית הבוקר הזה בכאן רשת ב'.
על פי הדיווח ב'כאן חדשות', היוזמה הגיעה לאוזניהם של ח"כים בקואליציה שהביעו התנגדות להוצאת המכתב. ההחתמה עדיין מתבצעת אך ישנם חברים בקואליציה שמנסים לשכנע את המארגנים שלא לפרסם את העצומה.
