אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
מתכון למג'דרה עסיסית וטעימה
מחפשים מנת פרווה עסיסית ומוצלחת? קבלו מתכון למג'דרה מושלמת עם המון בצל ועדשים המתובלים בטוב טעם ומעניקים לכם מנה משובחת ומלאת עניין
מתכון למג'דרה עסיסית וטעימה / אפרת ושדי
המצרכים למג'דרה עסיסית וטעימה:
- 1 + 1/2 כוסות אורז
- 1 + 1/2 כוסות עדשים ירוקות
- 2 בצלים בינוניים / גדולים קצוצים
- שמן בנדיבות
- 3 כוסות מים רותחים
- 1/2 כפית שטוחה כמון
- 1 כפית שטוחה כורכום
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה למג'דרה עסיסית וטעימה:
- בסיר עם מי ברז מבשלים את העדשים במשך 20 דקות בערך ומסננים. (העדשים לא צריכות להיות מוכנות לגמרי אלא 3/4 בישול)
- בסיר רחב מחממים שמן בנדיבות ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה יפה,
- מוסיפים את האורז ומטגנים מעט תוך ערבוב תמידי
- מוסיפים את העדשים ומערבבים היטב
- מוסיפים את המים הרותחים, מתבלים ומערבבים.
- סוגרים את הסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על להבה נמוכה במשך 20 דקות.
טיפ: ניתן לטגן בצל ולפזר מעל המג'דרה – משדרג מאוד את המנה
בהצלחה רבה ובתאבון
