אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
ההצעה שהעבירו בסביבת נתניהו לנשיא המדינה
בסביבת נתניהו העבירו מסר לנשיא המדינה שימתין עם הפנייה שלו לאופוזיציה בניסיון לחדש את השיחות. בסביבת נתניהו הסבירו כי זו לא העת הנכונה לפנייה מחודשת מאחר והרוחות עדיין סוערות
בסביבת ראש הממשלה בנימין נתניהו העבירו הצעה לנשיא המדינה יצחק הרצוג להמתין כמה ימים לפני פנייה לאופוזיציה לגבי החזרה לשיחות הפשרה. כך דווח בכאן חדשות.
בסביבת נתניהו מסבירים כי זו לא העת הנכונה לפנייה מחודשת מאחר והרוחות עדיין סוערות בעקבות העברת חוק הסבירות וברקע הזעם הציבורי לאחר הגשת הצעת החוק לפיצול תפקיד היועץ המשפטי.
כזכור, מוקדם יותר ראש הממשלה בנימין נתניהו העניק ריאיון לטלוויזיה האמריקנית והתייחס לקידום הרפורמה המשפטית וליחסים בין ישראל לארצות הברית.
נתניהו העביר מסר לאופוזיציה ואמר: "השהינו את החקיקה כדי להשיג פשרה אבל לא הצלחנו. עכשיו הם רואים שאנחנו יכולים לחוקק בלעדיהם ואני מקווה שהם ירצו שנחוקק ביחד איתם".
