נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ התייחס בפוסט ברשת Truth Social ליחסיו עם נשיא סין שי ג'ינפינג, על רקע ביקורו במדינה. בדבריו, הבהיר טראמפ כי כשהנשיא שי התייחס לארה"ב כאל "מדינה בדעיכה" - הוא דיבר על "הנזק העצום שסבלה ממנו ארה"ב במהלך ארבע שנותיו של ביידן". טראמפ הוסיף כי שי לא התייחס להישגיו שלו, בהם "השמדת צבא איראן" - כשעל כך אמר: "המשך יבוא!"
מצאצאי עשרת השבטים: כרמלי פגש באחד מזקני הג'והרים • צפו
יצחק כרמלי ממשיך לשתף בתיעודים ממסעו לאזרבייג'ן, שם פגש באחד מזקני הג'והרים, מצאצאי עשרת השבטים | מי סגר את 13 בתי הכנסת באזור? ומה מצא כרמלי באחד מבתי הכנסת שהפך לבית מרקחת?
פרשת עקב: "חָרְבֹתַיִךְ וְשֹׁמְמֹתַיִךְ"(מתוך ההפטרה)
מעבר לנהר גלו אבותינו, מעבר לנהר פוגש יצחק כרמלי את ירוחם, מזקני הג'והרים, כך נקראים היהודים היושבים בהרי הקווקז.
ע"פ אחת הגירסאות, הג'והורים היושבים מעבר לנהר גודיאל צ'אי (סמבטיון?), הם, הם, צאצאי עשרת השבטים.
ממרום גילו שחצה כבר את גיל ה -90, זוכר ירוחם את 13 בתי הכנסת שפיארו את העיירה " קירמיזי קסבה "שכל תושביה כולם יהודים. סטאלין שרדף אותם באופן אישי, דאג לסגור את מרבית בתי הכנסת.
"חָרְבֹתַיִךְ וְשֹׁמְמֹתַיִךְ" את אחד מהם שהפך לבית מרקחת מצא כרמלי עזוב ומלא עדיין בשאריות מהתקופה בה שימש כבית מרקחת.

