אבי מוסקוב: ח"כ מאיר פרוש: התנהלות המשטרה הבוקר אינה תואמת התנהלות של משטרה במדינה בשלטון של יהודים, ולא משטרה במדינה המתיימרת להיות דמוקרטיה. פיזור אלים של מחאה כפי שראינו הבוקר, אנחנו מכירים מטורקיה ואיראן. מפכ"ל המשטרה, וכל שוטר או מפקד שידו היו במעל, צריכים ללכת הביתה היום!
האנליסט הראשי של פיץ': תידרש רפורמה חזקה כדי לגרום לנזק
בריאיון לבלומברג הסביר האנליסט הראשי של פיץ' לעניין ישראל את החלטת פיץ' להותיר את דירוג האשראי על כנו ואמר: "תידרש רפורמה חזקה מאוד כדי לגרום לכמות משמעותית של נזק". לדבריו, "עדיין יש בישראל מספיק פעילות כדי למשוך את הכלכלה קדימה"
סדריק ברי, האנליסט הראשי של פיץ' לעניין ישראל, התראיין לרשת בלומברג והסביר מה עמד מאחורי החלטת הסוכנות להשאיר את דירוג האשראי של ישראל על כנו.
לדבריו, "גם אם ממשלת ישראל תחזיק מעמד ארבע שנים, לא סביר שתקום קואליציה דומה לאחר מכן, ולכן תידרש רפורמה חזקה מאוד כדי לגרום לכמות משמעותית של נזק. אנחנו לא חושבים שלשם מועדות פניה של הממשלה".
בנוסף התייחס לחששות מפגיעה בענף ההיי-טק ואמר: "גם אם יש יציאה של הון וכוח אדם, עדיין יש בישראל מספיק פעילות כדי למשוך את הכלכלה קדימה, זה הכול שאלה של היקף. אנחנו מעריכים שנראה עוד השקעות בישראל. המסר המרכזי הוא שזה לא יום הדין".
את הריאיון העניק ברי לגלית אלטשטיין מי ששימשה כמפקדת גל"צ הזמנית בעבר והחלפה על ידי שר הביטחון יואב גלנט. אלטשטיין משמשת כיום ככתבת ופרשנית בבלומברג.
