אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
מבצע אומן: הכנות אחרונות לקראת ראש השנה
באיחוד ברסלב באומן מפעילים בחודשים האחרונים צוותי עבודה ותחזוקה מקצועיים לקראת ימי ראש השנה תשפ"ד הבעל"ט. צוותי העבודה והתחזוקה תוגברו כדי לשפר ולהנעים את השהות בעיר אומן
במתחמים השונים סביב הציון של רבי נחמן מברסלב באומן מתקיימות עבודות גימור והכנה לקראת הגעת רבבות המתפללים להתפלל בקברו של רבי נחמן מברסלב בראש השנה הקרוב.
גבאי אומן הרב נתן צמח הי"ו המלווה בחודשים האחרונים את הפרויקט המורכב של ההכנות וההתארגנות לקראת ראש השנה, מספר: כי בשבועות האחרונים צוותי העבודה והתחזוקה תוגברו כדי לשפר ולהנעים את השהות בעיר אומן עבור הציבור הבאים להתפלל אצל הצדיק ולקבל את התיקונים הקדושים.













