יעקב ברדוגו ב׳ערוץ 14׳: ״בשיחות סגורות של רונן בר הוא אמר שהוא עתיד לסיים את תפקידו בקרוב מאוד - לא אתפלא אם זה עניין של ימים ספורים. הייתה ׳ברית אוקטובר׳ בין יואב גלנט, רונן בר והרצי הלוי ששמרו אחד על השני ותיאמו בניהם את המהלכים. גלנט לא האמין לרגע שהוא יפוטר והוא תלה תקווה ב-׳ליל גלנט 2׳ ובאנשי השמאל שיצילו אותו״.
מתכון למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים
מתכון נהדר למוקפץ ברוטב אסייאתי עם קוביות חזה עוף, רצועות גמבה צבעוניות ופטריות
מתכון למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים
המצרכים למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים:
- חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 קופסת פטריות פרוסות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
- 4 חב' קטנות של נודלס מבושלות ומסוננות (ניתן להוסיף או להפחית)
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף רוטב למוקפץ
אופן ההכנה למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף עד לשינוי הצבע
- מוסיפים את רצועות הגמבות וממשיכים לטגן עד לשינוי הצבע
- מוסיפים את הפטריות, הנודלס, רוטב סויה ורוטב למוקפץ ומערבבים הייטב לאיחוד.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה במשך כ20 דקות, יש לערבב מידי פעם.
- מוציאים על צלחת הגשה ומפזרים מעט בצל ירוק קצוץ
בהצלחה רבה ובתאבון