אבי מוסקוב: ח"כ מאיר פרוש: התנהלות המשטרה הבוקר אינה תואמת התנהלות של משטרה במדינה בשלטון של יהודים, ולא משטרה במדינה המתיימרת להיות דמוקרטיה. פיזור אלים של מחאה כפי שראינו הבוקר, אנחנו מכירים מטורקיה ואיראן. מפכ"ל המשטרה, וכל שוטר או מפקד שידו היו במעל, צריכים ללכת הביתה היום!
לקראת כינוס הקבינט: המכתב התקיף של סמוטריץ' לנתניהו
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' שיגר מכתב בימים האחרונים לראש הממשלה נתניהו ולחברי הקבינט ובו הוא טוען כי אין טעם בדיוני הקבינט. "מדובר בדיון לא רציני שיותר מנראה שנועד לצאת ידי חובה" כותב שר האוצר במכתבו
הקבינט המדיני ביטחוני צפוי להתכנס מחר (שלישי) לדיון על המצב הביטחוני לקראת חגי תשרי הממשמשים ובאים.
לקראת הכינוס, שר האוצר בצלאל סמוטריץ' שלח בימים האחרונים מכתב תקיף לרה"מ בנימין נתניהו, ראש המל"ל צחי הנגבי ולחברי הקבינט, שהשורה התחתונה שלו: "אין טעם בדיוני הקבינט בממשלה הזו – הצבא הוא זה שמכתיב את המדיניות".
על דיווח בחדשות 13, במכתב טוען סמוטריץ' כי "מדובר בדיון לא רציני שיותר מנראה שנועד לצאת ידי חובה. הצבא מנהל את תפיסת הביטחון בעצמו כמעט לבד, ללא השפעת חברי הקבינט, אולי רק של רה"מ ושר הביטחון".
שר האוצר תוהה במכתבו: "יש בן אדם רציני אחד בעולם שמאמין שאפשר למצות דיון כזה בשעתיים? שיש איזושהי משמעות לדיון כזה?".
