יעקב ברדוגו ב׳ערוץ 14׳: ״בשיחות סגורות של רונן בר הוא אמר שהוא עתיד לסיים את תפקידו בקרוב מאוד - לא אתפלא אם זה עניין של ימים ספורים. הייתה ׳ברית אוקטובר׳ בין יואב גלנט, רונן בר והרצי הלוי ששמרו אחד על השני ותיאמו בניהם את המהלכים. גלנט לא האמין לרגע שהוא יפוטר והוא תלה תקווה ב-׳ליל גלנט 2׳ ובאנשי השמאל שיצילו אותו״.
לכבוד שבת: מתכון לפשטידת בטטה וגבינות פיראוס
פשטידת בטטה וגבינות, טעימה במיוחד, משביעה וקלה להכנה שתשדרג לכם את הסעודה השלישית• בתיאבון
פשטידת בטטה וגבינות פיראוס
כמות: 6 סועדים
רמת קושי: קל
זמן הכנה: עד 30 דקות
מצרכים:
- 2 בטטות בינוניות
- 1 בצל לבן
- 2 שיני שום
- 2 גבעולי בצל ירוק
- 2 ביצים
- כוס קמח תופח
- רבע כוס שמן
- 1 גבינת חרמון
- מלח
- פלפל שחור
- חצי כפית סוכר
אופן ההכנה לפני שבת:
- קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה
- מקלפים וחותכים את הבטטה לקוביות, מוסיפים לבצל ומכסים
- מבשלים למשך 5 דקות עד שהבטטה מעט מתרככת
- מוסיפים שום כתוש ובצל ירוק ומבשלים עוד 3 דקות
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- מוסיפים לקערה קמח, מים, ביצים, תבלינים ומערבבים היטב
- מגרדים גבינת חרמון ומערבבים
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים במשך 30 דקות
- מצננים את הפשטידה לטמפ' חדר, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים בקירור עד לשימוש
*יש לחמם על הפלטה כחצי שעה לפני ההגשה
בתיאבון!