אלמוג בוקר: עוד גל תקיפות באירן: שלישי ביממה. במסגרת התקיפות צה"ל העמיק את הפגיעה בתשתיות ייצור אמצעי לחימה של המשטר, ותקף עשרות אתרי אחסון וייצור אמצעי לחימה. צה"ל זיהה במהלך הימים האחרונים שמשטר הטרור האיראני החל למקם את מפקדותיו בקרונות ניידים, זאת לאחר שרוב מפקדותיהם הותקפו על ידי צה"ל בחודש האחרון כחלק ממבצע 'שאגת הארי'. במסגרת גל התקיפות, צה"ל השמיד מספר מפקדות זמניות ובהן מפקדים שפעלו בתוך המפקדות. בנוסף, הותקפו אתרי ייצור ואחסון טילים בליסטיים, מערכות הגנה אוויריות ועמדות תצפית של משטר הטרור האיראני.
תיעוד: ההכנות לסוכות בבית הכנסת המרכזי במרכז מוסקבה
שעות ספורות לפני כניסה השבת ושני הימים הראשונים של חג הסוכות, תועדו ההכנות בבית הכנסת המרכזי "מארינה רושצ'ה" במרכז מוסקבה, בראשות רבה הראשי של רוסיה הגאון רבי בערל לאזאר
הצלם לוי נאזרוב שוטט שעות ספורות לפני כניסה השבת ושני הימים הראשונים של חג הסוכות, ותיעד בעדשתו את ההכנות בבית הכנסת המרכזי "מארינה רושצ'ה" במרכז מוסקבה, בראשות רבה הראשי של רוסיה הגאון רבי בערל לאזאר שליט"א.
עקב גודלו של הציבור, הסעודות מתקיימות במספר סוכות גדולות בחצר בית הכנסת ובמוסדות הסמוכות.
הסעודות מוגשות חינם אין כסף, ובמשך כל ימות החג, החל משעת בוקר מוקדמת ועד לאחר חצות הלילה, כל דיכפין מגיע ומקבל כיבוד ושתיה בשפע, בידי צוות מתנדבים שהועמדו על ידי הגבאים בבית הכנסת המרכזי, לצד סטים רבים של ד' מינים לקיום המצווה.
















