יוסי יהושוע: ניו יורק פוסט: נתניהו צפוי להציג לטראמפ מודיעין על תוכנית הגרעין האיראנית, על רקע טענת ישראל כי טהרן מרחיבה את הפעילות באתר התת־קרקעי בהר המכוש.
המדינה ששוקלת להעביר אסירים למדינות אחרות
אחרי בלגיה ונורבגיה שעשו זאת בעבר, ממשלת בריטניה יוזמת מהלך לפיו חלק מהאסירים יועברו לריצוי עונשם לאסטוניה. כך לפי דיווחים בממלכה
ממשלת בריטניה יוזמת מהלך לפיו אסירים בריטים יועברו לרצות את עונשם במדינות אחרות – זאת בשל צפיפות גדולה בבתי הכלא בבריטניה. על פי הדיווחים בממלכה, אחת האפשרויות שנבחנות היא לשלוח את האסירים לריצוי עונשם בבתי הכלא באסטוניה.
שר המשפטים הבריטי אלכס צ'וק אמר כי אנשי משרדו עובדים על תיקוני החוק הנדרשים על מנת שאפשר יהיה להעביר אסירים בריטים למדינות אחרות. לדברי צ'וק המהלך נחוץ כדי "להקל על תנאי הצפיפות הקשים בבתי הכלא בבריטניה".
על פי הדיווח ב'טיימס', בריטניה יזמה את המהלך בעקבות בלגיה ונורבגיה שהעבירו בעבר אסירים לבתי כלא בהולנד בשל צפיפות במתקני הכליאה.
על פי הערכות פרט לאסטוניה, בריטניה מנהלת משא ומתן על העברת אסירים עם מדינות נוספות באיחוד האירופי.
