עמית סגל: הותר לפרסום שמו של חלל צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחתו מצורף שם החלל: - סמל לירן בן ציון (Liran Ben Zion), בן 19, מחולון, לוחם בגדוד 9, עוצבת ׳עקבות הברזל׳ (401), נפל בקרב בדרום לבנון.
האחים המתנדבים טיפלו בפועל פלסטיני שנפצע בינוני
פועל פלסטיני באתר בניה נחבל מחפץ כבד סמוך לנחשונים, הוא נחבל בראשו ובפניו וטופל במקום על ידי מתנדבי איחוד הצלה. הוא פונה בניידת טיפול נמרץ להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים
צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו היום סיוע לפועל פלסטיני בן 56 שנפצע בינוני באתר בניה סמוך למחלף נחשונים.
האחים מוטי ומוישי לוי חובשי איחוד הצלה מסרו לאחר הטיפול: "מדובר בפועל שלדברי חבריו נחבל מחפץ כבד ובעקבות כך הוא נפצע בראשו ובפניו. הענקנו לו סיוע ראשוני ולאחר מכן הוא פונה בניידת טיפול נמרץ להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים בלינסון".
ממד"א נמסר: היום התקבל דיווח במרחב ירקון על פועל שנפגע מחפץ כבד במהלך עבודתו באתר בנייה דרומית למחלף נחשונים. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח בילינסון, הפועל בן 56 במצב מצב בינוני עם חבלה בפנים.
