אבי מוסקוב: ח"כ מאיר פרוש: התנהלות המשטרה הבוקר אינה תואמת התנהלות של משטרה במדינה בשלטון של יהודים, ולא משטרה במדינה המתיימרת להיות דמוקרטיה. פיזור אלים של מחאה כפי שראינו הבוקר, אנחנו מכירים מטורקיה ואיראן. מפכ"ל המשטרה, וכל שוטר או מפקד שידו היו במעל, צריכים ללכת הביתה היום!
דובר צה"ל: "יש מקום לשאלות קשות ותחקיר נוקב"
דובר צה"ל תא"ל דניאל הגרי אמר בהצהרה לתקשורת: "אנחנו מטהרים את המרחב ותוקפים מחבלים בכל מקום שבו הם נמצאים". לדבריו, "יש עדיין אויב בשטח. השמדנו 800 מטרות בעזה"
דובר צה"ל דניאל הגרי אמר הערב (ראשון) בהצהרה לתקשורת: "אנחנו מטהרים את המרחב ותוקפים מחבלים בכל מקום שבו הם נמצאים, יש עדיין אויב בשטח. השמדנו 800 מטרות בעזה. חמאס הטיל אסון גדול על תושבי הרצועה. מאות הרוגים ואלפי פצועים. לקחנו עשרות מחבלים בשבי גם בשעות האחרונות".
דובר צה"ל הוסיף: "אנו עוקבים אחר כל החללים והפצועים. קודם כל מעדכנים את המשפחות. עדכנו בשלב זה 26 משפחות, נלווה את המשפחות בשעה הקשה".
לדבריו, "כל מפקדי חמאס שנמצאים בבתים יפגעו מירי צה"ל. זה יעצים בשעות הקרובות. לא נפרט על האופן שבו צה"ל תוקף".
דובר צה"ל הודה: "יש מקום לשאלות קשות ותחקיר נוקב. קודם נילחם, אחר כך נתחקר". לדבריו, "הרמטכ"ל יתייצב גם בפני התקשורת. הוא עובד מסביב לשעון והוא גם יגיע להופיע בפני התקשורת".
