אברהם פריינד: דגל התורה: הערב בבית דגל התורה בבני ברק התקיימה ישיבת התנעה והיערכות לקראת הבחירות, בהשתתפות מועמדי הרשימה: יו"ר יהדות התורה ח"כ יעקב אשר, ח"כ יצחק פינדרוס, משה רוזנטל, יהודה ויספיש, דוד זלץ, דוד אוחנה ואליהו ברוכי. בישיבה השתתפו: יו"ר תנועת דגל התורה ח"כ משה גפני, חבר ההנהלה ח"כ אורי מקלב, יצחק רייך, מנהל המחלקה המוניציפאלית מנחם שפירא ומנהל המפלגה משה שיפמן.
יחידת הסייבר חסמה את קמפיין הגיוס של חמאס ברשתות
יחידת הסייבר של המשטרה בלהב 433 הקפיאה חשבונות של מטבעות קריפטוגרפיים ששימשו את ארגון הטרור של החמאס לגיוס תרומות ברשתות חברתיות
יחידת הסייבר של להב 433 מהמשטרה בשיתוף המטה הלאומי ללוחמה כלכלית בטרור (מט"ל) במשרד הביטחון, שרות הביטחון הכללי וגופי מודיעין נוספים, מובילה מאמץ מתמשך לאיתור תשתיות פיננסיות במטבעות קריפטוגרפיים המשמשות גורמי טרור למימון פעילותם.
על פי החשד, עם פרוץ המלחמה, פתח ארגון הטרור של החמאס בקמפיין גיוס תרומות ברשתות החברתיות, וביקש מהציבור להפקיד בחשבונו את המטבעות הקריפטוגרפיים.
יחידת הסייבר של המשטרה והמט"ל פעלו מיידית לאיתור החשבונות ולהקפאתם, בסיוע בורסת הקריפטו Binance, על מנת לחלט את הכספים לקופת המדינה.
יחידת הסייבר של המשטרה פעלה מול המשטרה האנגלית והביאה להקפאת חשבון נוסף בבנק "בארקלי'ס" הבריטי, שפרטיו פורסמו על ידי חמאס לצורך הפקדת כספי תרומות.
ממשטרת ישראל נמסר כי יחד עם השותפים הם ימשיכו בלחימה במימון הטרור ופגיעה בנכסים הפיננסיים האסטרטגיים של ארגוני הטרור.
