אבו עלי אקספרס: אלחנדרו פינוקיארו, בעבר שגריר ארגנטינה ב IHRA - כוח המשימה הבינ"ל של האו"ם להנצחת השואה: "כשכיהנתי כשגריר ארגנטינה ב-IHRA, נשאלתי האם אדם יהודי יכול להיות אנטישמי. אני עומד מאחורי תשובתי: מי שמשמיע אמירה אנטישמית או מבצע מעשה אנטישמי הוא אנטישמי. ישראל היא הדמוקרטיה היציבה והמבוססת היחידה שמגינה על ערכי המוסר של המערב באזור הכי מורכב של העולם."
השוטר שהוביל 100 רכבים והציל מאות בני אדם משחזר מבית החולים
השוטר יגאל זינגר הציל ממאות מהחוגגים במסיבה סמוך לקיבוץ רעים כאשר הוא מוביל 100 רכבים אל מחוץ לתופת | הערב, שבוע אחרי הוא מספר ממיטתו בבית החולים איך עשה זאת
משטרת ישראל מפרסמת את סיפורו של שוטר ימ"ר נגב יגאל זינגר, אשר חילץ מבלים רבים מהתופת במסיבה וחזר לנהל קרבות עזים מול המחבלים!
יגאל הבין שיש חדירה של מחבלים אז החליט לסגור את צירי הנסיעה לכיוון שדרות ובמקביל פתח גוגל מפות והתחיל לנתח את המפה כדי למצוא דרך מילוט לניידת ולכל מי שהיה בסביבה.
מיד כשזיהה במפה שביל בו יוכל להוביל את כל הרכבים למקום בטוח הרחק מעיני המחבלים, עלה לניידת והחל לקרוא בכריזה לכל מי שהיה שם לעלות מידית לרכבים, לא משנה לאיזה רכב, ולנסוע אחרי הניידת.
כשהחל בנסיעה הבחין בשיירה של 100 רכבים הנוסעים אחריו: "כרזתי להם לא משנה של מי הרכב תיכנסו ותצילו את נפשכם וככה דרך השדות יצאנו איפשהו באזור תחנת הרכבת של נתיבות שם כבר הבנתי שזה מקום בטוח".
