מוטי קסטל: בליכוד מבהירים הבוקר כי למרות המחשבה הראשונית לשריין את שר הביטחון בחמישיה הראשונה, לאור הסיכומים הנוספים והזעם העצום שהאירוע חולל בשורות המפלגה, נכון לכעת כ"ץ ייאלץ להסתפק בשריון עצמו במקום ריאלי במיקום גבוה אך הוא עשוי להידחק לעשיריה הפותחת ואולי לירכתיה. עוד מבהירים במפלגה כי המחוזות לא צפויים להידחק עוד לאחור.
זו כמות הפצועים שהועברו עד כה לרשימת הביטוח הלאומי
נכון להיום נוצר קשר אישי וישיר של עובדי אגף איבה ושיקום של הביטוח הלאומי עם 1567 פצועים ו/או בני משפחתם (75%) מתוך 2100 פצועים סה"כ, כאשר ביממה האחרונה נוספו 256 פצועים נוספים
מתחילת מלחמת 'חרבות ברזל' הביטוח הלאומי מקבל כל העת רשימות פצועים (אזרחים) ממשרד הבריאות ומבצע פניות לפצועים ובני משפחותיהם למתן סיוע נפשי וכלכלי באופן מיידי.
נכון להיום (שני) נוצר קשר אישי וישיר של עובדי אגף איבה ושיקום של הביטוח הלאומי עם 1567 פצועים ו/או בני משפחתם (75%) מתוך 2100 פצועים סה"כ, כאשר ביממה האחרונה נוספו 256 פצועים נוספים.
הביטוח הלאומי קיבל פרטים אודות 554 אזרחים שנרצחו, נוצר קשר ישיר של נציגי אגף איבה ושיקום עם 482 מתוכם (87%)
כמו-כן, נציגי הביטוח הלאומי הגיעו לכל המלונות אליהם פונו התושבים שהיו 'בקו הראשון' ללחימה (כ-20 מלונות)
כזכור, בימים הקרובים הביטוח הלאומי יעביר לכל הפצועים שאושפזו בביה"ח מקדמות, באופן אוטומטי שינועו בין 5000 ₪ ל-11,000 ₪.
