מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
המחבל ממתקפת הפתע בחקירתו: "רימו אותנו"
מחבל שהשתתף במתקפה הרצחנית בעוטף ונתפס בשטח ישראל, תקף את הנהגת חמאס בחקירה: "הם יושבים בבית שלהם והשאירו אותנו כאן"
המחבל, מוחמד יאסר דז אבו רינק, שנטל חלק במתקפת הפתע הרצחנית של חמאס בדרום ונתלכד בשטח ישראל טען בחקירה כי משימתו הייתה לתקוף את מוצב סופה ולהרוג את כל החיילים שנמצאים בו. הוא גם הפנה אצבע מאשימה להנהגת הארגון.
במהלך החקירה העביר ביקורת נוקבת על הנהגת חמאס: "הם רימו אותנו, פיתו אותנו, הם יושבים בבית שלהם והשאירו אותנו כאן בישראל". החוקר פנה למחבל ושאל: "אתה חושב כך?", המחבל השיב: "כן, זה מה שאני חושב, אלו בקטר ובטורקיה שמדברים בשם אל-אקצא והמוסלמים ונשארים שם, בזמן שהם שולחים אותנו לכאן". לאחר מכן, הדגיש המחבל כי הוא מדבר על איסמעיל הנייה וח'אלד משעל, והוסיף: "הם שם, בזמן שהמשפחות שלנו מופצצות בעזה".
