אסף רוזנצוייג: "ממדאני של וושינגטון": המועמדת הפרוגרסיבית ג'ניס לואיס ג'ורג' בת ה-38 ניצחה בפריימריז הדמוקרטיים לראשות עיריית וושינגטון והיא צפויה לנצח בבחירות הכלליות בנובמבר ולהחליף את ראש העירייה הוותיקה מיוריאל באוזר
בכיר במערך הרקטי של חמאס חוסל
צה"ל ושב"כ חיסלו בכיר במערך הרקטי של חמאס | מתוקף תפקידו, היווה חלק משמעותי בתכנון והפעלת תוכניות האש של הארגון לעבר ישראל בכלל סבבי הלחימה ברצועת עזה
מטוסי קרב של צה"ל חיסלו את מחמד קטמאש, סגנו של ראש מערך הארטילריה הכלל רצועתי של ארגון הטרור חמאס, אחראי על ניהול האש והארטילריה בחטיבת מחנות המרכז.
מתוקף תפקידו, היווה חלק משמעותי בתכנון והפעלת תוכניות האש של הארגון לעבר ישראל בכלל סבבי הלחימה ברצועת עזה. "צה"ל ממשיך לתקוף משעות הבוקר מספר מטרות של ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה, בין המטרות שנתקפו הותקפו ראש חוליית ירי רקטי, ומספר פעילים נוספים. בנוסף, הותקפו אתר ייצור אמצעי לחימה ומפקדה צבאית של ארגון הטרור חמאס", מסר דובר צה"ל.
צה"ל השמיד ביממה האחרונה תשתיות ופעילי טרור של ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה. במסגרת התקיפות במהלך הלילה, נעשה שימוש במעל ל-300 חימושים
צה"ל פועל לחיסול מחבלים של ארגון הטרור חמאס וחיסל אמש שני פעילי טרור סמוך לגדר, פעילים מכוח הנח'בה ומחבלים נוספים.
במקביל, מטוסי קרב תקפו עשרות מטרות טרור של החמאס ברצועת עזה, כאשר חלקן מוקמו בבניינים רבי-קומות. לאורך היום הושמדו עשרות פירי מנהרות, מחסני אמצעי לחימה, מפקדות וחמ"ליים מבצעיים. בין מטרות הטרור שהותקפו, מסגדים אשר שימשו את פעילי ארגון הטרור חמאס.
