נשיא סומלילנד בראיון לג'רוזלם פוסט: בשנה שעברה שלחנו מכתבים למנהיגי כל 193 המדינות החברות באו"ם בבקשה להכרה רשמית בסומלילנד כאומה עצמאית. רק ישראל הגיבה.
נוסעים שימו לב: עשרות קווים התבטלו - הרשימה המלאה
בעקבות המצב הביטחוני בגזרה הצפונית והגבלות הנסיעה בצירים ובהתאם להנחיית משרד הביטחון, מעדכן משרד התחבורה והבטיחות בדרכים את קווי התחבורה הציבורית המבוטלים או ששינו את מסלולם
בעקבות המצב הביטחוני בגזרה הצפונית והגבלות הנסיעה בצירים ובהתאם להנחיית משרד הביטחון, מעדכן היום (ראשון) משרד התחבורה והבטיחות בדרכים את קווי התחבורה הציבורית המבוטלים או ששינו את מסלולם.
להלן רשימת הקווים המפורטת:

חשוב לציין כי ניתן לקבל מידע עדכני גם במוקדים הטלפונים של חברות התחבורה הציבורית ובמוקד משרד התחבורה 4515*
שימו לב: ייתכנו שיבושים בהתאם למוצא האוטובוסים, יכולת ההפעלה בשטח והסטת אוטובוסים ונהגים לטובת כוחות הביטחון.
