אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
במהלך פעילות בשטח הרצועה: לוחם צה"ל נהרג מירי נ"ט
לוחם צה"ל נהרג ושלושה לוחמים נוספים נפצעו בפעילות מבצעית בשטח רצועת עזה במרחב כיסופים
לוחם צה"ל נהרג, לוחם צה"ל נפצע באורח בינוני ושני לוחמי צה"ל נוספים נפצעו באורח קל מירי טיל נ"ט לעבר טנק וכלי רכב הנדסי במהלך פשיטה מקומית שבוצעה מוקדם יותר היום בשטח רצועת עזה, במרחב כיסופים.
"חלק מכוחות צה"ל פשטו היום שוב בגבול הרצועה כדי להכין את המתקפה ולאסוף מידע על השבויים והנעדרים. לוחם צה"ל נהרג במהלך הפעילות", אמר הערב דובר צה"ל דניאל הגרי.
לפי הודעת הצבא, הפשיטה בוצעה במסגרת המאמץ לסיכול תשתיות טרור, טיהור המרחב ממחבלים ומאמצעי לחימה ואיתור נעדרים וגופות.
הודעה נמסרה למשפחתו ומשפחות הפצועים עודכנו. "צה"ל משתתף בצער המשפחה וימשיך ללוותה", נמסר מדובר צה"ל.
