השר סמוטריץ': נגמרו הימים שבהם לוקחים את אזרחי ישראל כבני ערובה ומאיימים עליהם. אני מודיע למונופולים אם תפסיקו לייצר חלב אני אסיר את המכסים על כל מוצרי החלב. זה בסמכותי. אני מחויב לאזרחי ישראל, מחויב שיהיה חלב לאזרחי ישראל, מחויב שיהיה כאן זול. אף אחד לא יחזיק את אזרחי ישראל בגרון.
קריאה לאירופה לתת אזרחות לחטופים: "אל תאלצו יהודים לעבור שוב סלקציה"
יושב ראש איגוד הארגונים היהודים באירופה קורא לממשלות אירופה להעניק אזרחות מיידית לחטופים הנותרים, בעקבות כוונת חמאס לשחרר חטופים בעלי דרכון זר. "אל תאלצו יהודים לעבור שוב סלקציה"
יושב ראש איגוד הארגונים היהודים באירופה (EJA) קורא לממשלות אירופה להעניק אזרחות מיידית לחטופים הנותרים, בעקבות כוונת חמאס לשחרר 50 חטופים בעלי דרכון זר
בתגובה לידיעות לפיהן חמאס ישחרר 50 חטופים בעלי אזרחות כפולה, קרא יו"ר איגוד הארגונים היהודים באירופה, הרב מנחם מרגולין, העומד בראש ארגון המייצג מאות קהילות יהודיות ברחבי היבשת, לממשלות אירופה להעניק מיד לחטופים הנותרים אזרחות למדינתם ולא לתת ליהודים לעבור שוב הליך של סלקציה.
בהצהרה היום, אמר יו"ר EJA: "אם חמאס משחרר כעת חטופים בעלי דרכון זר, התשובה ברורה - כל ממשלה אירופית צריכה להעניק מיד אזרחות לחטופים הנותרים".
"אני קורא לממשלות אירופה בכנות, בבקשה אל תאלצו יהודים לעבור סלקציה בשנית".
