אברהם פריינד: מאחורי הבחירה עומד סיפור מעניין: כאשר רבה של רמת השרון לשעבר, הגר״י אדלשטיין זצוק״ל, היה על ערש דווי, הוא ביקש מיו״ר ש״ס דרעי להגיע אליו, וביקש ממנו כצוואה לפעול בכל כוחו למינוי בנו, הרב יצחק אדלשטיין, כממשיך דרכו ברבנות רמת השרון. דרעי הבטיח לעשות כן. בימי השבעה על הגר״י אדלשטיין, הגיע דרעי לנחם את המשפחה, ובאותה עת הגיע גם הגרי״ג אדלשטיין זצוק״ל. לאחר הניחום ביקש הגרי״ג אדלשטיין לשוחח עם דרעי ביחידות ברכבו, ושם שב וביקש ממנו לפעול לבחירת אחיינו, הרב יצחק, לרבה של רמת השרון, כדי להמשיך את מפעל חייו ואת המהפכה הרוחנית שחולל אביו. גם במעמד זה הבטיח דרעי לפעול לכך. יצוין כי במסגרת מינויי הרבנים בערים שנערכו לאחרונה, רמת השרון הייתה כל העת שמורה לרב יצחק אדלשטיין, והרב דרעי, יחד עם השר לשעבר מיכאל מלכיאלי ומנכ״ל המשרד יהודה אבידן, פעלו לקדם את בחירתו. היום, בס״ד, זכו לברך על המוגמר. עם בחירתו, התקיימה היום שיחה מרגשת בין יו״ר ש״ס אריה דרעי לרב הנבחר, שבה הודה הרב יצחק אדלשטיין מעומק הלב לרב דרעי על מאמציו לבחירתו, ועל קיום הצוואה של אביו ודודו.
קרן הת"ת בישיבת "חברון" חתמה על הסכם שיתו"פ עם מרכז הסיוע "לב שרה"
במסגרת ההסכם ייהנו אלפי בחורי ובוגרי הישיבה ממגוון טיפולי שיניים במחירים חסרי תקדים, כמותם לא ניתן למצוא באף מקום אחר • הרב יעקב נוראני, יו"ר "לב שרה": "זכות גדולה לעמוד לימין בחורי הישיבות הקדושות. נמשיך לסייע לכולם בטיפולים מקצועיים"
קרן תומכי תורה של ישיבת "חברון" חתמה במהלך הימים האחרונים הסכם שיתוף פעולה חסר תקדים עם מרפאת השיניים שע"י מרכז הסיוע "לב שרה" בבני ברק, במסגרתו ייהנו אלפי תלמידי, בוגרי ובני משפחות הישיבה מטיפולי שיניים מקצועיים במיוחד במחירים חסרי תקדים שיבוצעו במרפאת השיניים החדשנית שהוקמה לפני מספר חודשים ברחוב רבי עקיבא 52 בעיר בני ברק, ומאז הפכה לשם דבר בעולם רפואת השיניים.
ההסכם המיוחד מגיע לאחר בקשת קרן הת"ת של ישיבת "חברון" בירושלים אשר דואגת במסגרת הת"ת לבחורי הישיבה, בוגריה ובני משפחותיהם במגוון תחומים. כחלק משיפור העזרה הוחלט לפנות למרכז הסיוע "לב שרה" במטרה להשיג מחירים נמוכים במיוחד על מגוון טיפולי השיניים לבחורי הישיבה.
מרפאת השיניים "לב שרה" שחרטה על דגלה מקצועיות, אמינות ומחירים חסרי תקדים למען אברכים, משפחות ונזקקים נרתמה מיד למשימה והודיעה על רשימת טיפולים שיינתנו במקום בהנחה משמעותית למען עולם התורה והישיבות.
בקרן התומכי תורה בישיבת חברון בירכו על ההסכם והודו ליו"ר מרכז הסיוע הרב יעקב נוראני שהקים את המרפאה מתוך מטרה לסייע להמונים לערוך טיפולי שיניים במחירים שווים לכל נפש.
יצוין כי, ההסכם נחתם הודות לסיוע מיוחד שהגיע מנגיד מארצות הברית אשר החליט כמחווה לעולם התורה לסבסד את עלויות הטיפולים למען בחורי ישיבת חברון, בוגריה ובני המשפחות.
יו"ר מרכז הסיוע הרב יעקב נוראני אמר כי, "דווקא בימים קשים אלה זוהי זכות גדולה ועצומה לעמיד לימין בחורי הישיבות הקדושות. אני מודה לת"ת של ישיבת חברון אשר הביעה בנו אימון. נמשיך לסייע לכולם בטיפולים מקצועיים ובמחירים מיוחדים. אני קורא לעוד ישיבות וארגוני חסד להגיע למקום ולהביא את הבשורה לכמה שיותר משפחות".
