לירן תמרי: סוער במשטרה ביום הדיון בעניינה של רפ״ק רינת סבן צוטט המפכ״ל בכלי התקשורת כשהוא מביע תמיכה בקידומה של הקצינה, שעתרה נגד השר בן גביר. היום פורסם אייטם שלטענת גורמים בכירים במשטרה מקורו בלשכת השר, ובו נטען לקרע בין המפכ״ל לבין דובר המשטרה, נצ״מ אריה דורון. לדברי אחד הבכירים במשטרה, הדיווח על יחסים עכורים בין המפכ״ל לדוברו שגוי, ומדובר ב״מהלך אימים״ שמקורו בלשכה הפוליטית. עוד הוסיף כי ״מדובר בניסיון ברור לייצר קרע בצמרת המשטרה, מהלך כזה לא יצליח ולא יביא לסכסוך בין אנשי המפכ״ל״ המפכ״ל ביקש בעצמו להוציא הודעת דוברות שמכחישה את הדיווח
תוך כדי המלחמה: עימות פומבי בין גלנט לסמוטריץ'
שר הביטחון אומר הערב לעיתונאים שמן הראוי להעביר באופן מיידי את כספי המיסים לרשות הפלסטינית שאותם מעכב שר האוצר סמוטריץ'. האחרון הגיב לו: "לא מתכוון לתת למדינת ישראל לממן את אויבינו ביהודה ושומרון שתומכים בטרור של חמאס"
עימות פומבי הערב בין שר הביטחון לשר האוצר - שר הביטחון יואב גלנט אומר הערב במסיבת עיתונאים כי "מן הראוי להעביר באופן מיידי את הכספים לרשות הפלסטינית כך שישמשו את כוחותיה שמסייעים במניעת טרור, ראוי לקיים את החלטת הקבינט", זאת בניגוד לשר האוצר שמעכב את הכספים.
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הגיב ואמר: "אני מעריך את את שר הביטחון ומחזק אותו על עבודתו לילות כימים למען ביטחון ישראל. עמדתו בעד העברת הכספים לרש״פ היא טעות חמורה".
לדבריו, "אני לא מתכוון לתת למדינת ישראל לממן את אויבינו ביהודה ושומרון שתומכים בטרור של חמאס ומממנים את מחבלי ה7.10 שרצחו וטבחו בנו. הרשות הפלסטינית היא לא הפיתרון - היא חלק מהבעיה. לא חוזרים על טעויות וקונספציות שהתפוצצו לנו בפנים!".
