יובל שדה: בהמשך לפרסום ב-N12 כי הרמטכ"ל דרש העברה מיידית של עשרות מיליארדי שקלים לתקציב הביטחון, ונענה ע"י השר סמוטריץ' ש"ממתינים להנחיה מראש הממשלה כדי להתקדם" יו"ר ישר גדי איזנקוט מסר: "שר האוצר משקר. אחרי מחדל 7 באוקטובר, היינו מצפים שהממשלה תלמד לפחות לקח אחד: על צורכי הביטחון של ישראל לא מתמקחים ולא מורחים זמן. אבל שוב, שיקולים פוליטיים גוברים על האחריות הלאומית"
זה מספר הנוסעים שעוברים מדי יום בנתב"ג
היום, יעברו בנמל התעופה בן גוריון כ-16,900 נוסעים ב-116 טיסות בינלאומיות נכנסות ויוצאות | מדובר בירידה של עשרות אחוזים במספר הנוסעים שעוברים בנתב"ג מדי יום (לא בזמן מלחמה)
רשות התעופה מעדכנת כי גם היום (חמישי) נתב"ג פועל ופתוח להמראות ונחיתות.
חשוב לציין כי בשל העובדה שחברות רבות הקפיאו את טיסותיהן מ/לישראל, נרשמת ירידה בכמות היוצאים וזאת בשל המצב שמשפיע גם על העולם כולו, כולל איומים ביטחוניים לישראליים השוהים בחו"ל.
היום, יום חמישי ה-2/11, יעברו בנמל התעופה בן גוריון כ-16,900 נוסעים ב-116 טיסות בינלאומיות נכנסות ויוצאות.
עוד מעדכנת הרשות כי מתחילת "מלחמת חרבות ברזל" ועד היום נכנסו ארצה כ-300,000 ישראלים.
ברשות שדות התעופה ממליצים לנוסעים לעקוב אחר לוח הטיסות העדכני באתר האינטרנט של רשות שדות התעופה ואצל חברות התעופה.
