דפנה ליאל: השר בצלאל סמוטריץ' שהודיע שאין בכוונתו לתמוך בחוק הפטור ממעצרים לחרדים - התקפל וכעת מתכוון לתמוך בחוק. ההחלטה של סמוטריץ' התקבלה אחרי התלבטות ארוכה ומגעים עם החרדים לאורך הלילה. השר קיבל בתמורה תמיכה בשני חוקים - האחד של השרה אורית סטרוק שעוסק בהתיישבות בנגב, ויקל על הקמת מועצות. החוק השני, חוק נתוני האשראי שמוחק רישום אשראי
דיווח ברויטרס: ראש ה-CIA ראש המוסד וראש ממשלת קטאר נפגשו בדוחא
ראשי המוסד, ה-CIA נפגשו עם ראש ממשלת קטאר כדי לדון בשחרור בני ערובה, והפסקת אש בעזה. השיחות כללו גם דיון על הכנסת סיוע הומניטרי של דלק לעזה
פגישה משולשת נערכה בדוחא בין ראשי ה-CIA והמוסד לבין ראש ממשלת קטאר כדי לדון בפרמטרים של עסקה לשחרור בני ערובה והפוגה במתקפות בעזה, כך אמר מקור שעודכן על הפגישה לרויטרס. הסיבה לפגישה המשולשת היה לקרב את כל שלושת הצדדים לשולחן אחד בזמן אמת כדי להאיץ את התהליך, אמר המקור. השיחות כללו גם דיון על הכנסת דלק לעזה.
הדיונים על הפסקת אש פוטנציאלית נעו בין דרישות חמאס להפסקה של חמישה ימים, לצד משלוחי דלק וסיוע בתמורה למספר לא ידוע של בני ערובה, לבין ראש הממשלה נתניהו שהציע הפסקות טקטיות ארוכות של שעות במהלך שחרור בני ערובה.
