אבי מוסקוב: ח"כ מאיר פרוש: התנהלות המשטרה הבוקר אינה תואמת התנהלות של משטרה במדינה בשלטון של יהודים, ולא משטרה במדינה המתיימרת להיות דמוקרטיה. פיזור אלים של מחאה כפי שראינו הבוקר, אנחנו מכירים מטורקיה ואיראן. מפכ"ל המשטרה, וכל שוטר או מפקד שידו היו במעל, צריכים ללכת הביתה היום!
הח"כ מהליכוד: "הייתי מצביע נגד הכנסת הדלק לעזה"
חה"כ דני דנון אמר בריאיון כי היה מצביע נגד הכנסת הדלק לרצועה למרות שהלחצים האמריקניים משמעותיים. "צריך להרגיל את העולם שזה לא חד צדדי", אמר
חה"כ דני דנון (הליכוד) התייחס הערב בריאיון לגלי צה"ל להכנסת הדלק לרצועת עזה ואמר כי היה מצביע נגד הכנסתו לרצועה למרות שהלחצים האמריקניים משמעותיים.
דנון אמר: "הייתי מצביע נגד הכנסת הדלק לעזה אבל עניין הלחץ האמריקני הוא משמעותי. אנחנו מול אויב אכזר, ומול צעד הומניטרי שלנו, צריך לדרוש צעד הומניטרי שלהם ולהרגיל את העולם שזה לא חד צדדי".
על רקע קידום חוק יסוד העדה הדרוזית אמר: "בשעה שכולנו נלחמים ביחד חשוב לגלות רגישות, לא יודע אם ביטול חוק הלאום זה הדבר הנכון, אבל יש דברים שהמדינה יכלה לעשות היום בלי לשנות חוק למשל בעניין הבניה לחיילים משוחררים".
