12 בני אדם, בהם 11 צנחנים והטייס, נהרגו בהתרסקות מטוס פרטי סמוך לשדה התעופה באטלר שבמדינת מיזורי. חברת הצניחה Skydive Kansas City מסרה כי כל נוסעי המטוס נספו בתאונה. הרשויות הפדרליות והמקומיות פתחו בחקירת נסיבות ההתרסקות, ושמות ההרוגים יפורסמו לאחר עדכון בני משפחותיהם.
תיעוד: הלוחמים פשטו על משרד המודיעין ופוצצו אותו
צוות קרב חטיבתי של צנחנים לקח חלק בהתקפה על שכונת תל אל אווה מלאה במחבלים. הלוחמים פשטו על מוצב חטיבת העיר עזה ומשרד המודיעין הצבאי של חמאס
לוחמי צוות הקרב של חטיבת הצנחנים נמצאים בהתקפה במרחבים עיסא ותל אל הווא. הלוחמים פשטו על מוצב חטיבת העיר עזה ועל המשרד המודיעיני הצבאי של חמאס. בפשיטה הלוחמים אספו חומרי מודיעין, שלל טכני ומידע משמעותי על תשתיות התת קרקע של חמאס.
בפשיטות על המוצבים ותשתיות הטרור הלוחמים חיסלו מחבלים, איתרו סדנא לייצור כטמ"מים, מעבדת רחפני נפץ, מטענים, פצמ"רים ואמצעי לחימה נוספים, הלוחמים פוצצו את המטה המודיעיני של חמאס.
