יובל שגב: סמוטריץ': שיהיה ברור - לכל מי שמנסה לעשות פוליטיקה קטנה על גבם של הנופלים והנרצחים ב- 7 באוקטובר - אתם לא מעניינים אותי. מה שכואב לי זה המון אנשים שנפגעים מהעיוות שלכם את דבריי ולהם חשוב לי להבהיר: השאלה שנשאלתי ועליה השבתי היתה מה המעשה הפוליטי החמור יותר - ללכת לממשלה עם חמאס במודע ובמזיד בשל תאוות כבוד ושלטון או ישיבה בממשלה שבמשמרת שלה התרחש טבח נורא שבו חמאס תקפו את מדינת ישראל ורצחו לנו אלפי אנשים. אז כן, ללכת ביודעין לממשלה עם חמאס תוך שקרים והונאה וגניבת קולות זה המעשה החמור ביותר שידעה הפוליטיקה הישראלית. הטבח שביצע חמאס הוא מהנוראים שידענו מאז השואה ואין שום דבר שמשתווה לו. לכם התקשורת - אם אתם מנסים להוציא את דבריי מהקשרם ולזלזל בטבח אתם רשעים ושקרנים.
פיצוץ בגשר המחבר בין קנדה לארה"ב: ה-FBI חוקר
רכב התפוצץ ב"גשר הקשת בענן" בין קנדה למדינת ניו יורק שבארה"ב. כל מעברי הגבול בין ארה"ב לקנדה נסגרו. ה-FBI פרסם הצהרה קצרה בה נאמר כי הם "חוקרים פיצוץ רכב בגשר ריינבו, מעבר גבול בין ארה"ב לקנדה"
דיווחים בארה"ב כי רכב התפוצץ ב"גשר הקשת בענן" בין ניו יורק לקנדה וגרם לפיצוץ עז עם נזק למקום, כל מעברי הגבול בין קנדה לארה"ב במדינת ניו יורק, על פי דיווחים ראשוניים, שני אנשים במכונית נהרגו ושוטר אחד נפצע.
למרות שהתקרית עדיין אפופת מסתורין, נראה שרכב שפנה לכיוון קנדה הסתובב על גשר הקשת והתפוצץ. בנוסף, על פי הדיווחים, הרשויות מחפשות אחר מטען חבלה שני אפשרי.
ה-FBI פרסם הצהרה קצרה בה נאמר כי הם "חוקרים פיצוץ רכב בגשר ריינבו, מעבר גבול בין ארה"ב לקנדה במפלי הניאגרה".
"מכיוון שהמצב הזה לא ברור, זה כל מה שאנחנו יכולים לומר בשלב זה", נאמר בהצהרה.
מושלת ניו יורק, קתי הוצ'ול, אמרה שהיא עודכנה על המצב והיא עוקבת מקרוב אחר המצב.
