איתי בלומנטל: צה"ל באזהרה לתושבי לבנון: "בעקבות הפרת הפסקת האש על ידי ארגון הטרור חיזבאללה, בשעות הקרובות צה"ל יפעל בעוצמה אל מול תשתיות טרור של הארגון במרחב העיר צור ומחנות הפליטים שמסביבה. אנו קוראים לתושבים אשר מבניהם יסומנו באדום במפות שעתידות להתפרסם, צה"ל אינו מעוניין לפגוע בכם, למען שלומכם עליכם לפנות מייד את בתיכם. כל מי שימצא בקרבת פעילי חיזבאללה, תשתיותיו או אמצעי הלחימה שלו, מסכן את חייו".
זעם בלבנון על חמאס: הכריז על התארגנות "חלוצי מבול אל-אקצא"
חמאס הכריז על הקמת התארגנות בשם "חלוצי מבול אל-אקצא" בלבנון וקרא לפלסטינים להצטרף אליה כחלק מהמאבק בישראל. בלבנון זועמים על כך. "ניסיון להקים חמאס לנד"
זעם בלבנון על ארגן הטרור חמאס אחרי שהכריז שם על הקמת התארגנות בשם "חלוצי מבול אל-אקצא" וקרא לפלסטינים להצטרף אליה כחלק מהמאבק בישראל, כך דיווח רועי קייס ב'כאן חדשות'.
הפוליטיקאי הנוצרי ג'ובראן באסיל שנמנה עם המחנה המזוהה עם חיזבאללה אמר כי הוא מתנגד בתוקף להכרזה הזאת ולכל פעולה חמושה שיוצאת משטח לבנון ושפוגעת בריבונותה
העיתונאי הלבנוני טוני בולוס מהמחנה המתגד לחיזבאללה כתב כי יש פה ניסיון להקים "חמאס לנד" בדומה ל"פתח לנד". בעקבות התגובות, בחמאס פרסמו הבהרה כי לא מדובר בהתארגנות צבאית אלא בהתארגנות עממית בלבד.
