מתחת לאף של אוגדת איו"ש: כלי רכב של פלסטינים שחולטו בידי הצבא במסגרת תיקי כספי טרור לצד "משטובות" נגנבו מבסיסי צה"ל באזור השומרון ונמכרו בחזרה לבעליהם המקוריים. המשטרה עצרה שני ישראלים תושבי השומרון בחשד למעורבות בפרשה אחד החשודים הוא גרר רכבים והשני משמש כפקח במועצה מקומית באזור השומרון (הלר)
הניצול סיפר: "עף רסיס מתחת לאוטו והעיף לי את הרגל השמאלית"
יששכר כהן, תושב מעגלים, על פציעתו הקשה מרסיס טיל גראד: "הדם לא הפסיק לזרום, הרגשתי שזה הסוף שלי - תודה לקל שאני בחיים"
יששכר כהן, תושב היישוב מעגלים, נפצע מטיל גראד ב-22.10, מעט אחרי בוקר ה-7 באוקטובר, פציעה שהובילה לקטיעת רגלו בעקבות פגיעת רסיס.
בשיחתו עם בן כספית וינון מגל ב-103FM, סיפר על היום ששינה את חייו לבלי היכר: "יצאתי לכיוון נתיבות וראיתי פתאום שיש מלא שיגורים. כולם עצרו את הרכבים ויצאו, נשכבתי על הרצפה עם הידיים על הראש בצד השני של האוטו".
"לאחר כמה שניות שמעתי פיצוץ אדיר, עף רסיס מתחת לאוטו והעיף לי את הרגל השמאלית", הוסיף. "צעקתי 'עפה לי הרגל' באותה שנייה שזה קרה. זה היה עורק ראשי, וכל הזמן הזה אני בהכרה. הרגשתי שאני מתחיל לשקוע, הדם לא הפסיק לזרום. הרגשתי שזה הסוף שלי. תודה לקל שאני בחיים".
