ברק בטש: טראמפ: אני לא יכול לומר לכם מה אעשה בנוגע לאיראן. יש לנו כוח עצום לשם, גדול יותר משהיה בונצואלה. הם יגיעו לשם בקרוב, אני אשמח לראות עסקה נסגרת. אנחנו מדברים עם איראן ואם נוכל לסגור משהו זה יהיה נהדר, אם לא - כנראה יקרה משהו רע
סעודיה ביקשה מארה"ב לגלות איפוק מול החות'ים
ערב הסעודית מבקשת מארה"ב לנהוג באיפוק בתגובה נגד המורדים החות'ים שתוקפים ספינות סוחר בים האדום. החות'ים המזוהים עם איראן תקפו כלי שיט בנתיבי שיט חיוניים וירו מל"טים וטילים לעבר ישראל
דיווח בסוכנות הידיעות רויטרס, כי ערב הסעודית ביקשה מארה"ב לגלות איפוק בתגובות נגד המורדים חות'ים בתימן שחוטפים ספינות ותוקפים את ישראל. הבקשה הגיעה מהסעודים שחוששים שהמלחמה בין ישראל וחמאס תסלים ותדרדר לעימות אזורי נרחב.
כזכור, בארה"ב ישנה ביקורת על ממשל ביידן בעקבות היעדר תגובה למתקפה של החות'ים על ספינות מסחר זרות וספינת מלחמה אמריקנית במצר באב אל-מנדב.
שני מקורות אמרו לרויטרס כי ריאד מרוצה עד כה מהאופן שבו ארצות הברית מתמודדת עם המצב. הבית הלבן סירב להגיב על הדיווח.
