יובל שגב: סמוטריץ': שיהיה ברור - לכל מי שמנסה לעשות פוליטיקה קטנה על גבם של הנופלים והנרצחים ב- 7 באוקטובר - אתם לא מעניינים אותי. מה שכואב לי זה המון אנשים שנפגעים מהעיוות שלכם את דבריי ולהם חשוב לי להבהיר: השאלה שנשאלתי ועליה השבתי היתה מה המעשה הפוליטי החמור יותר - ללכת לממשלה עם חמאס במודע ובמזיד בשל תאוות כבוד ושלטון או ישיבה בממשלה שבמשמרת שלה התרחש טבח נורא שבו חמאס תקפו את מדינת ישראל ורצחו לנו אלפי אנשים. אז כן, ללכת ביודעין לממשלה עם חמאס תוך שקרים והונאה וגניבת קולות זה המעשה החמור ביותר שידעה הפוליטיקה הישראלית. הטבח שביצע חמאס הוא מהנוראים שידענו מאז השואה ואין שום דבר שמשתווה לו. לכם התקשורת - אם אתם מנסים להוציא את דבריי מהקשרם ולזלזל בטבח אתם רשעים ושקרנים.
בכירה ב"בן אנד ג'ריס" תומכת חמאס ומצדיקה את הטבח
יו"ר מועצת המנהלים של מותג הגלידה הפופולרי שעורר סערות רבות בשל היחס המחפיר לישראל, תקפה שוב את ישראל בגלל הלחימה בעזה. היא צייצה ב-X "כשאנשים תחת כיבוש - ההתנגדות מוצדקת"
יו"ר מועצת המנהלים של חברת הגלידה בן אנד ג'ריס, אנורדהא מיטאל, צייצה בחשבון ה-X שלה: "כאשר אנשים נמצאים תחת כיבוש - ההתנגדות מוצדקת". לציוץ הוסיפה את ההאשטאגים "לשחרר את פלסטין". בכך היא מצדיקה את הטבח שביצע חמאס בישראל. היא גם צייצה את הסיסמה "מהנהר ועד הים פלסטין תהיה חופשית". מונח אנטישמי שקורא לזרוק את כל היהודים לים.
מיטאל, במקור מהודו, זכורה בישראל מהחרם של מותג הגלידה על יהודה ושומרון,חרם שכשל. היא מתבטאת לאורך השנים נגד ישראלי ותומכת בארגון האנטישמי ה-BDS. מאז תחילת מלחמת חרבות ברזל היא תוקפת את הפעילות הישראלית ברצועת עזה, כולל תמונות וסרטונים ויוצאת נגד התמיכה האמריקנית בישראל. אתמול לאחר שהקונגרס האמריקני אישר את ההצהרה שלפיה אנטי-ציונות היא אנטישמיות, היא הגיבה "הקונגרס מושחת".
