טראמפ לפוקס ניוז: "אני במצב של קבלת החלטות, דברים גדולים יתרחשו בעתיד הלא רחוק". לשאלת הכתב אם יסכים להיפגש עם נשיא איראן בשולי העצרת הכלכלית, השיב כי הוא "פתוח לנושא"
עלייה היסטורית בתקריות אנטישמיות בארה"ב לאחר ה-7 באוקטובר
יותר מ-2,000 תקריות דווחו בארה"ב מאז טבח החמאס, עלייה של 337 אחוזים ביחס לתקופה המקבילה אשתקד
מאז טבח חמאס בישראל ב-7 באוקטובר, התקריות האנטישמיות בארה"ב נסקו למספר הגבוה ביותר של אירועים בהשוואה לכל תקופת זמן של חודשיים, מאז החל המעקב של הליגה נגד השמצה ב-1979 אחר תקריות אנטישמיות.
בין ה-7 באוקטובר ל-7 בדצמבר, הליגה נגד השמצה תיעדה בסך הכל 2,031 תקריות אנטישמיות, בהשוואה ל-465 תקריות במהלך אותה תקופה ב-2022, מה שמהווה עלייה של 337 אחוזים.
התקריות כוללות 40 מקרי תקיפה פיזית, 337 מקרי ונדליזם, 749 מקרי הטרדה מילולית או בכתב ו-905 הפגנות הכוללות רטוריקה אנטישמית, ביטויי תמיכה בטרור נגד מדינת ישראל ו/או אנטי-ציונות.
בממוצע, במהלך 61 הימים האחרונים, חוו יהודים באמריקה כמעט 34 תקריות אנטישמיות ביום.
כ-250 תקריות אנטישמיות כוונו באופן מיוחד למוסדות יהודיים, כגון בתי כנסת וקמפוסים של הלל. בקמפוסים של מכללות ואוניברסיטאות, הליגה נגד השמצה רשמה סך של 400 תקריות אנטישמיות, בהשוואה ל-33 תקריות בלבד במהלך אותה תקופה בשנת 2022.
