יובל שגב: סמוטריץ': שיהיה ברור - לכל מי שמנסה לעשות פוליטיקה קטנה על גבם של הנופלים והנרצחים ב- 7 באוקטובר - אתם לא מעניינים אותי. מה שכואב לי זה המון אנשים שנפגעים מהעיוות שלכם את דבריי ולהם חשוב לי להבהיר: השאלה שנשאלתי ועליה השבתי היתה מה המעשה הפוליטי החמור יותר - ללכת לממשלה עם חמאס במודע ובמזיד בשל תאוות כבוד ושלטון או ישיבה בממשלה שבמשמרת שלה התרחש טבח נורא שבו חמאס תקפו את מדינת ישראל ורצחו לנו אלפי אנשים. אז כן, ללכת ביודעין לממשלה עם חמאס תוך שקרים והונאה וגניבת קולות זה המעשה החמור ביותר שידעה הפוליטיקה הישראלית. הטבח שביצע חמאס הוא מהנוראים שידענו מאז השואה ואין שום דבר שמשתווה לו. לכם התקשורת - אם אתם מנסים להוציא את דבריי מהקשרם ולזלזל בטבח אתם רשעים ושקרנים.
הותר לפרסום: חייל מילואים נהרג בגבול לבנון
הותר לפרסום כי עזריה יחזקאל, חייל במילואים - נהרג בגבול לבנון כתוצאה מכטב"מ מתאבד מוקדם יותר הבוקר. באירוע נפצעו שני לוחמי מילואים באורח קשה וקל
דובר צה"ל מתיר הערב לפרסום כי רב סמל בכיר במילואים יחזקאל עזריה, בן 53, מפתח תקווה, לוחם שיריון בגדוד 129, חטיבה 8, נפל היום בפעילות מבצעית במרחב מרגליות בצפון. באירוע נפצעו שני לוחמי מילואים בגדס"ר 6609, חטיבת אלכסנדרוני (3), באורח קשה וקל.
יחזקאל עזריה, נהרג כתוצאה מנפילת כלי הטיס ששוגר מלבנון מוקדם יותר היום. מוקדם יותר היום חדרו שני כטב"מים לשטח ישראל, אחד מהם יורט על ידי לוחמי ההגנה האווירית, והשני התרסק בסמוך לישוב מרגלית. שריפה פרצה בסמוך ליישוב, כוחות הכיבוי השתלטו על השריפה ומנעו ממנה להתפשט לעבר שטח חורש טבעי. חיזבאללה לקח אחריות על שיגור כלי הטיס.
דובר צה"ל גם עדכן, כי קצין שיריון מגדוד 7016, חטיבת קרייתי (4), נפצע באורח קשה בקרב בדרום רצועת עזה. כלל הפצועים פונו לבית החולים ומשפחותיהם עודכנו.
