אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
צ'כיה: הרוגים ועשרות פצועים מירי בפראג
משטרת צ'כיה עידכנה כי באירוע ירי באוניברסיטה בפראג נהרגו מספר בני אדם ונפצעו עשרות. היורה חוסל, האזור נסגר לתנועה - ונסיבות הרצח עוד נבדקות
כמה בני אדם נהרגו ועשרות נפצעו באירוע ירי שאירע באוניברסיטה בפראג, בירת צ'כיה, כך נמסר בדיווח ראשוני של המשטרה המקומית. סטודנטים ואנשי סגל באוניברסיטה התבקשו להסתגר בזמן התקרית.
לפי דיווחים, החשוד בירי חוסל. יחד עם זאת טרם ברור המניע למעשה - והמשטרה המקומית עוד בודקת את העניין. יחד עם זאת, המשטרה סגרה את כל האזור בשל אירוע הירי.
מאז פרוץ המלחמה צ'כיה בחרה לעמוד לצידה של ישראל. שר החוץ הצ'כי הגיע לישראל יומיים אחרי המתקפה ופגש את שר החוץ אלי כהן. השניים נפגשו עם אדוה אדר, נכדתה של יפה בת ה-85 שנחטפה בשבת לעזה, שאמרה: "אני קוראת להפוך כל אבן על מנת להחזיר אותה".
