לאחר שהשקיע לפחות 474 מיליון דולר בתמיכה ברפובליקנים, אילון מאסק ספג מפלה עם ניצחון הדמוקרטים בבחירות האמצע. מניות טסלה וספייס אקס צנחו במסחר המוקדם, וכעת גובר החשש מפני השלכות על עסקיו בארה"ב (מעריב)
דיווח: מפקד בכיר במשמרות המהפכה חוסל בסוריה
מפקד בכיר במשמרות המהפכה האיראניים חוסל ב"הפצצה ישראלית" באזור הכפרי של דמשק, כך דווח בתקשורת הערבית. לפי הדיווחים מדובר במפקד שאחראי על הכוחות האיראניים בסוריה
ערוץ אל-מיאדין דיווח כי מפקד בכיר במשמרות המהפכה האיראניים חוסל ב"הפצצה ישראלית" באזור הכפרי של דמשק. על פי הדיווח בערוץ הלבנוני שמזוהה עם חיזבאללה, החיסול היה מוקדם יותר היום בא-סידה זינב, דרום דמשק. לפי הדיווחים מדובר במפקד שאחראי על הכוחות האיראניים בסוריה.
המפקד שחוסל הוא ריזא מוסווי מפקד בכיר במשמרות המהפכה של איראן בסוריה. הוא היה גורם מרכזי שניהל את הפרוקסי האיראני שם ואחד המפקדים הוותיקים של משמרות המהפכה בסוריה. הוא היה אחד מיועצי משמרות המהפכה הוותיקים בסוריה ואחד ממלוויו של הגנרל שחוסל קאסם סולימאני.
