יובל שדה: בהמשך לפרסום ב-N12 כי הרמטכ"ל דרש העברה מיידית של עשרות מיליארדי שקלים לתקציב הביטחון, ונענה ע"י השר סמוטריץ' ש"ממתינים להנחיה מראש הממשלה כדי להתקדם" יו"ר ישר גדי איזנקוט מסר: "שר האוצר משקר. אחרי מחדל 7 באוקטובר, היינו מצפים שהממשלה תלמד לפחות לקח אחד: על צורכי הביטחון של ישראל לא מתמקחים ולא מורחים זמן. אבל שוב, שיקולים פוליטיים גוברים על האחריות הלאומית"
מראשון הקרוב: זו תחנת הרכבת שנפתחת מחדש
החל מיום ראשון, 31.12.23, תיפתח מחדש תחנות ראשל"צ הראשונים ורכבות בקו ראשל"צ הראשונים - לוד יופעלו כבשגרה
רכבת ישראל מודיעה כי החל מיום ראשון, 31.12.23, יתוגבר שירות הרכבות באופן הבא: תיפתח מחדש תחנות ראשל"צ הראשונים ורכבות בקו ראשל"צ הראשונים - לוד יופעלו כבשגרה, זאת בנוסף להגדלת תדירות הרכבות בקו אשקלון - ראשון לציון משה דיין - הרצליה (העובר בתחנות טבעת השרון) לשתי רכבות בשעה, לאורך כל שעות הפעילות.
חשוב לציין כי לפי שעה ובהתאם להנחיות גורמי הביטחון לא תחודש התנועה בתחנת שדרות ולא תתאפשר תנועה בין תחנות נתיבות, שדרות ואשקלון. היסעים חלופיים יופעלו בין תחנות נתיבות ואשקלון.
