סיעת ש״ס: ח״כ ינון אזולאי חשף את צביעות האופוזיציה! בדיון הבוקר בוועדת הכספים תקפו חברי האופוזיציה את כינוס הוועדה בתקופת הבחירות וטענו כי העברת הכספים לציבור החרדי היא ״שוחד בחירות״. אלא שאז שלף ח״כ ינון אזולאי את הפרוטוקולים, והעובדות דיברו בעד עצמן - הם עשו את אותו דבר ב״ממשלת השינוי״ - שבוע לפני בחירות.
הגרב"ד למנהל הת"ת: "התפקיד שלך יותר טוב מראש ישיבה"
ילדי כיתות ב' של תלמוד תורה 'אהל תורה' בשכונת רמת אלחנן בבני ברק נכנסו למעונו של ראש הישיבה הגרב"ד פוברסקי לברכה ומבחן. צפו בתיעוד מחדרו של ראש הישיבה בדבריו למנהל הת"ת "אני מקנא בך אתה לומד תורת אמת".
תלמידי כיתות ב' בת"ת הוותיק 'אהל תור'ה שבשכונת רמת אלחנן בבני ברק שבנשיאות עמוד ההוראה הגאון רבי יצחק זילברשטיין נכנסו בשבוע שעבר למבחן וברכה אצל ראש הישיבה הגרב"ד פוברסקי.
לאחר המבחן נועד המנהל החינוכי של הת"ת הרב הגאון רבי ישראל וולף עם ראש הישיבה במקבץ שאלות חינוכיות העומדות על הפרק בת"ת. בסיום הדברים הפתיע ראש הישיבה ואמר לרב וולף כי הוא מקנא בו.
"התפקיד שלך יותר טוב מראש ישיבה, למה? אתה יודע למה? אני יגיד לך, ראש ישיבה אומר שיעורים מי אומר שזה אמת ? אבל מה שאתה לומד איתם זה תורת אמת, אני מקנא בך אתה לומד תורת אמת, אנחנו צריכים להשתדל שזה יהיה אמת. אבל גם אתה צריך להשתדל שזה יהיה תורת אמת. איך להסביר לילדים שידעו טוב כל דבר".
"כשאני הייתי בחיידר אז הרב'ה שלנו היה מלמד אותנו ככה משניות - 'אומר התנא הקדוש משנה קדושה - דער הייליגער תנא לערנען אין ההיילגע' משנה ככה יודעים שלומדים דבר קדוש. כל טוב הצלחה רבה".
צפו בדבריו המלאים של ראש הישיבה


