אבי מוסקוב: ח"כ מאיר פרוש: התנהלות המשטרה הבוקר אינה תואמת התנהלות של משטרה במדינה בשלטון של יהודים, ולא משטרה במדינה המתיימרת להיות דמוקרטיה. פיזור אלים של מחאה כפי שראינו הבוקר, אנחנו מכירים מטורקיה ואיראן. מפכ"ל המשטרה, וכל שוטר או מפקד שידו היו במעל, צריכים ללכת הביתה היום!
דיווח: המינוי המפוקפק שמנסה מנכ"ל משרד ראה"מ לקדם
מנכ"ל משרד רה"מ מנסה לקדם עובדת המקורבת למשפחת נתניהו שננזפה על ידו, לתפקיד ניהולי בכיר. בנציבות שירות המדינה התנגדו בעבר לקידום של שטיינמץ
מנכ"ל משרד ראש הממשלה, יוסי שלי מנסה לקדם עובדת המקורבת למשפחת נתניהו שננזפה על ידו, לתפקיד ניהולי בכיר.
על פי דיווח ב'כאן חדשות', שלי רוצה להעביר סמכויות ניהול נרחבות לדרורית שטיינמץ. יצוין כי שטיינמץ, מקורבת למשפחת נתניהו ושמה נקשר באירועי אי סדרים במשרד.
יתרה מכך, לפני מספר חודשים ננזפה שטיינמץ ע"י מנכ"ל משרד רה"מ ונרשמה לה הערה.
כאמור, כעת מבקש שלי, למנות את שטיינמץ לתפקיד משנה מקצועית למנכ״ל מה שיקנה לה סמכויות ניהול נרחבות בתוך המשרד. לצורך כך מבקש המנכ״ל מהממשלה להחריג את משרת המשנה למנכ״ל ולהפוך אותה ל״מקצועית״ מה שיקנה לה סמכויות ניהול עובדים.
בנציבות שירות המדינה התנגדו בעבר לקידום של שטיינמץ.
