מבזקים מבזקים +
תל אביב 28°c
באר שבע 24°c
חיפה 25°c
ירושלים 28°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 28°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 28°c
באר שבע 24°c
חיפה 25°c
ירושלים 28°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 28°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

האיום של כתב חיזבאללה על ראש המושב

עיתונאי מאל-מנאר איים על ראש מושב מרגליות ברשתות החברתיות, תוך שצירף תמונה של נשק המכוון לעבר ביתו. ראש המושב הגיב: "מנסים להפחיד אותנו ואנחנו לא מתכוונים להיכנס לבהלה"

האיום של כתב חיזבאללה על ראש המושב
לוחמים בצד הלבנוני צילום: אייל מרגולין, פלאש 90

האיומים של חיזבאללה על ראשי הרשויות בצפון נמשכים: ב"ווינט" דווח כי כתב "אל מנאר" המשוייכת לחיזבאללה, עלי שועייב, שיגר ברשתות החברתיות איום על יו"ר ועד מושב מרגליות, איתן דוידי - כשצירף תמונה שלו לצד נשק מכוון לעבר ביתו.

התמונה לוותה באיום מצד הכתב: "תושבי מרכבא, חולא ומיס אלג'בל מוסרים שלום לחמור ממרגליות איתן דוידי, שביקש להרוס את העיירות שלהם".

דוידי הגיב לאיום ואמר ל"ווינט": "הם מנסים להפחיד אותנו ואנחנו לא מתכוונים להיכנס לבהלה. אני לא מתכוון להפסיק להגיע למרגליות. אם צה"ל פה, גם אנחנו פה".

דוידי הוסיף: "אני אומר חד-משמעית שצריך להרחיק את המחבלים מהכפרים שמהם יורים לעברנו. את המקומות האלו צריך לנקות. אני לא מתכוון להרפות מהדרישה לביטחון החיים שלנו בצפון".

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art