בחדרי חרדים
01.02.26 דובר צה"ל: מוקדם יותר היום (א'), כוחות צוות הקרב החטיבתי 7 הפועלים בדרום רצועת עזה זיהו מספר מחבלים במרחב הקו הצהוב שהתקרבו לעבר הכוחות באופן שהיווה איום מיידי. מיד לאחר הזיהוי, הכוחות ירו לעבר המחבלים במטרה להסיר את האיום. אחד המחבלים חוסל. כוחות צה"ל בפיקוד הדרום פרוסים במרחב בהתאם להסכם וימשיכו לפעול להסרת כל איום מיידי.
01.02.26 יענקי פרבר: משטרת הודו עצרה קבוצת רופאים שתכננה לפוצץ מספר בתי קפה מרשת שהוקמה על ידי יהודי, כנקמה על המלחמה בעזה
01.02.26 ברק בטש: שר החוץ האיראני עבאס עראקצ׳י בראיון ל-CNN: אנחנו לא דואגים ממלחמה, אנחנו דואגים ממיסקלקוציה, ואני חושב שהנשיא טראמפ חכם מספיק לעשות את הבחירה הנכונה
01.02.26 שורד השבי שגב כלפון: "בכירי החמאס אמרו לי בפנים - ניתן לביבי חתימה שלא יהיה 7 באוקטובר, ואז נטבח בכם ב-8 וב-9 באוקטובר"
01.02.26 עלה ל 41 מספר הנספים בשריפה בבר באתר הסקי בשווייץ לפני כחודש. הלילה מת מפצעיו צעיר בן 18 שהיה מאושפז במצב קשה בבית החולים בציריך
01.02.26 נשיא סרביה ווצ'יץ': "אני צופה ב-48 השעות הקרובות תקיפה על איראן ודברים גדולים אחרים". "לעתים קרובות כאשר צצות שערוריות גדולות בתקשורת, מתקבלות החלטות על תקיפות כדי להסיט את תשומת הלב של הציבור"
01.02.26 ברק בטש: הסנאטור לינדזי גרהאם אומר בראיון: זה רגע מכריע בכהונתו של טראמפ, בנוגע למה שהוא יעשה בסוגיה האיראנית
01.02.26 ספיר לפקין: אחרי הפיצוץ אתמול: באיראן דיווחו על שריפה שפרצה אחר הצוהריים בדירה באזור ניאש בבנדר עבאס. נטען שהיא כובתה בידי אנשי הכבאות וכי מדובר "באירוע שריפה שגרתי לחלוטין"
01.02.26 בעקבות החלטת יו"ר הכנסת אמיר אוחנה לחרוג מהנוהל ולא להזמין את נשיא בית המשפט העליון הנשיא יצחק עמית לציון אירועי "יום ההולדת לכנסת", לא יכנסו חברי סיעת כחול לבן למליאה בעת פתיחתה
01.02.26 דין פישר: דוברות ארקיע: בהמשך לסגירת המרחב האווירי מעל סומליה. עד לקבלת אישור, ובהתאם להנחיות הגורמים המוסמכים, עדכנה ארקיע את נתיבי הטיסה, והטיסות לבנגקוק מתבצעות בשלב זה דרך הנתיב הצפוני. משך הטיסות היוצאות מישראל לתאילנד אינו צפוי להשתנות
01.02.26 עמית סגל: עורך הדין עמית חדד, בא כוחה של השרה רגב: "לפני כשנה וחצי ערוץ 13 שפך את דמה של השרה מירי רגב. מכל עבר הזדרזו וזעקו שחיתות. פנינו באופן מידי ליועצת המשפטית לממשלה והראנו שהטענות בכתבה שקריות ומסולפות. אנו שמחים שהחקירה נגד השרה רגב הסתיימה אפילו מבלי לזמן אותה לחקירה. המשמעות ברורה - התיק נגד השרה רגב נסגר וחבל שבכלל נפתח."
01.02.26 ברקע הדיווחים על מתיחות בין המפכ״ל לדובר המשטרה, נצ״מ אריה דורון, המפכ״ל מכחיש: ״יחסי העבודה מצוינים, נותן בו אמון מלא״ (לי עייש)
01.02.26 מטוס של חברת ארקיע נחת היום בשדה התעופה בעיר א-רשידיה שבמרוקו במסגרת טיסה סיטונאית פרטית. מאז תחילת המלחמה באוקטובר 2023 החברות הישראליות לא טסות למרוקו, זאת בשל איסור ביטחוני של שב"כ ומשרד התחבורה (ווינט)
01.02.26 שושי חתוקה: רה"מ בנימין נתניהו התייחס לאירוע: "אנחנו הולכים להשקיע כאן מיליארדים בפיתוח הצפון. כל היישובים שמיוצגים כאן על ידי ראשי הישובים כאן, אנחנו הולכים לעשות כאן מהפכה ענקית"
01.02.26 רה"מ נתניהו ושרת התחבורה רגב העניקו רישיון להפעלתו מחדש של מנחת קריית שמונה, לאחר למעלה מ-20 שנה שבהן לא פעל לטיסות מסחריות. המהלך כולל קידום שירות טיסות מותאם לתושבי הצפון למרכז ולדרום הארץ, בהיקף תקציבי של כ-10 מיליון שקלים בשנה, וכן מתן אישור רגולטורי להפעלת המנחת בהתאם לדרישות רשות התעופה האזרחית.
01.02.26 ליאור באקאלו: במשרד הכלכלה טוענים כי ליציאה מה-OGP "אין משמעות פרקטית". לטענת המשרד, השותפות דרשה משאבים רבים ממערך הדיגיטל הלאומי כהכנת תוכנית שנתית שמסונכרנת עם משרדים רבים נוספים, והכנת המידע לבדיקה של הארגון. עוד נטען כי החברות בארגון נועדה לספק מעין "תו שקיפות" בין-לאומי - דבר שלא קרה על רקע "הפיכת הארגון לכלי פוליטי לניגוח ישראל"
01.02.26 ליאור באקאלו: עו"ד ריטה גולשטיין-גלפרין מהמכון הישראלי לדמוקרטיה: יציאה של ישראל מהשותפות הבין-לאומית לממשל פתוח (OGP) תפגע במחויבות של ישראל לפרסם לציבור מידע ממשלתי ותבטל את הפיקוח על כך. התוצאה עלולה להקשות על החברה האזרחית לפקח על תהליכי קבלת ההחלטות ולוודא שהן מבוצעים ללא פוליטיזציה ובהקפדה על שיקולים מקצועיים
01.02.26 משרד הבריאות הלבנוני הודיע כי אדם נהרג בעקבות תקיפה ישראלית בעיירה עבא שבמחוז אל-נבטיה. עוד דווח כי שלושה אזרחים נפצעו