אברהם פריינד: פרסום: "חסר לנו פרלמנטר כמוני" | סמוטריץ' חושף למה הוא מקדם את עומר רחמים בפריימריז והטענה כי השניים פעלו לפרישת סופר • הפרטים המלאים לקראת הפריימריז שייערכו היום במפלגה, יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' מקדם בכל הכוח את מקורבו עומר רחמים - מה שמעורר את זעמם של חברי כנסת מכהנים במפלגה. "היום כשאני בממשלה, חסר לסיעה שלנו פרלמנטר כמוני", אמר סמוטריץ' בימים האחרונים בשיחות שכנוע עם חברי מרכז והוסיף, "איש שנאמן לי באופן מוחלט". מקורות בציונות הדתית טוענים כי בחודשים האחרונים פעל רחמים לצד סמוטריץ' להביא לפרישתו של השר אופיר סופר מהרשימה, במטרה להישאר המועמד המזרחי הבולט והיחיד בפריימריז. גורם בכיר בציונות הדתית תקף: "המפלגה שמתיימרת לייצג את הציבור הסרוג כולו הפכה למפלגת יש"ע, שכל נציגיה חרד"לים ומתגוררים על ציר 60".
עדיין מפונים? אתם זכאים לטיסות חינם
שרי הממשלה אישרו היום בישיבתם השבועית את הארכת מימון טיסות חינם לאילת למפונים שיבוצעו בידי חברות ישרייאר וארקיע
המדינה תמשיך לממן לתושבים המפונים טיסות בחינם בקו נתב"ג-רמון, לפחות עד סוף חודש פברואר 2024 - כך הוחלט היום בישיבת הממשלה.
ההחלטה התקבלה לאור העובדה שביום 11.02.24 היה אמור להיות המועד האחרון בו ניתן היה לממש את הזכאות לטיסות חינם הלוך ושוב לאילת.
במידה והפינוי יוארך מעבר ל-29.02.24, תתקבל החלטה נוספת על הארכת הטבה זו למפונים.
הטיסות יבוצעו באמצעות החברות ישראייר וארקיע, והן יאפשרו למפונים נוחות בהתניידות בין מרכז הארץ למלונות בדרום.
איך ניתן להזמין כרטיסי טיסה?
- באמצעות אתר ישראייר או במענה טלפוני במספר 03-627400
- באמצעות אתר האינטרנט של ארקיע או במענה טלפוני ייעודי במספר 5756*
