ארי קלמן: יו״ר ש״ס הרב אריה דרעי בתגובה לטענות בן גביר כאילו ש״ס לא תמכה בפיטורי היועמ״שית: ״איתמר, שקר שחוזרים עליו שוב ושוב לא הופך לאמת. הוא נשאר שקר. אנחנו תמכנו בפיטורי היועמ״שית האנרכיסטית מהיום הראשון, דרשנו את פיטוריה וכל חברי סיעת ש״ס חתמו על הדרישה הזו. ומה פשר ההתחמקות למיארה? היא כבר מפוטרת שנה. אתה השר הממונה על המשטרה, ואתה נושא באחריות. מי שהפעיל הבוקר אלימות קשה אינו היועמ״שית, אלא השוטרים הכפופים לך״.
ראשי מועצות מעוטף עזה ישנו הלילה במשרד ראה"מ
ראשי מועצות מעוטף עזה ישנו באופן חריג במשרד ראש הממשלה. ראשי המועצות דורשים שראש הממשלה ייפגש איתם וידון לעומק במתווה חזרת התושבים לבתיהם
ראשי מועצות מעוטף עזה ישנו הלילה (שלישי), באופן חריג במשרד ראש הממשלה, ודרשו שראש הממשלה בנימין נתניהו ייפגש איתם וידון לעומק במתווה חזרת התושבים לבתיהם.
בין הצדדים נערך אמש נערך דיון טעון בנוגע למתווה שלא הושגו בו הסכמות. ראשי המועצות דרשו להיפגש עם ראש הממשלה או עם שר הביטחון יואב גלנט והתחייבו כי ימתינו במשרד עד שיקבלו את הפגישה.
ראשי המועצות טוענים כי המתווה שהוצע להם כולל קיצוץ במענק לתושבים שיחזרו הביתה וטענו: "אנחנו מרגישים שמזלזלים בתושבים".
על פי המתווה שגובש על ידי מנכ"ל משרד ראש הממשלה, מנהלת תקומה ומשרד האוצר, מרבית התושבים ישובו לבתיהם בתחילת חודש מרץ, אך ראשי הרשויות דורשים שתינתן האופציה לתושבים שלא לשוב לבתיהם עד לתחילת חודש יולי וזכאותם למענק לא תיפגע.
