מבזקים +
תל אביב 29°c
באר שבע 29°c
חיפה 27°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 33°c
אשדוד 29°c
ג' תשרי התשפ"ה | 05.10.2024
תל אביב 29°c
באר שבע 29°c
חיפה 27°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 33°c
אשדוד 29°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ

מחפשים מתכון לארוחת צהריים בשרית ומוצלחת? קבלו מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים, ירק קצוץ ותיבול עסיסי שפשוט לא תפסיקו לאכול

מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ
ניוקי בלונז צילום: ורד כהן

מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:

  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל חריף חתוך לקוביות
  • 500 גר' בשר טחון
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כף מלח
  • 1 כף גדושה פפריקה
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1 חב' ניוקי
  • 2 כוסות מים רותחים
  • חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:

  1. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את קוביות החציל עד להשחמה
  2. מוסיפים את קוביות הגמבה והפלפל החריף ומערבבים הייטב
  3. מוסיפים את הבשר הטחון, שיני השום והתבלינים ומערבבים הייטב
  4. מוסיפים את חב' הניוקי, המים הרותחים והכוסברה ומערבבים הייטב לאיחוד
  5. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש מבשלים בסיר מכוסה במשך כ20 דקות עד לבישול מלא
  6. מגישים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

art

 צבע אדום