אלו שמות הנופלים: סרן הראל אטינגר ז"ל, בן 23 מעלי, מפקד צוות ביחידת אגוז.סרן איתי אריאל גיאת ז"ל, בן 23 משוהם, קצין בחיל ההנדסה הקרבית ביחידת יהל"ם.רס"ל נועם ברזילי ז"ל, בן 22 מכוכב יאיר, לוחם ביחידת אגוז.רס״ל אור מנצור ז"ל בן 21 מבית אריה, לוחם ביחידת אגוז.רס״ל נזר איטקין ז"ל, בן 21 מקרית אתא, לוחם ביחידת אגוז.סמ״ר עלמקאן טרפה ז"ל, בן 21 מירושלים, לוחם בסיירת גולני.סמ״ר עידו ברויר ז"ל, בן 21 מנס ציונה, לוחם בסיירת גולני.
מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ
מחפשים מתכון לארוחת צהריים בשרית ומוצלחת? קבלו מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים, ירק קצוץ ותיבול עסיסי שפשוט לא תפסיקו לאכול
מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:
- 1 חציל חתוך לקוביות
- 1 גמבה חתוכה לקוביות
- 1 פלפל חריף חתוך לקוביות
- 500 גר' בשר טחון
- 4 שיני שום כתושות
- 1 כף מלח
- 1 כף גדושה פפריקה
- 1 כפית שטוחה פלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 1 חב' ניוקי
- 2 כוסות מים רותחים
- חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:
- מחממים סיר עם שמן ומטגנים את קוביות החציל עד להשחמה
- מוסיפים את קוביות הגמבה והפלפל החריף ומערבבים הייטב
- מוסיפים את הבשר הטחון, שיני השום והתבלינים ומערבבים הייטב
- מוסיפים את חב' הניוקי, המים הרותחים והכוסברה ומערבבים הייטב לאיחוד
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש מבשלים בסיר מכוסה במשך כ20 דקות עד לבישול מלא
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון