אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
חיילים רוסים מאומנים ע"י משמרות המהפכה בסוריה
המודיעין באוקראינה טוען כי יש בידיו מידע לפיו חיילים רוסים עוברים קורסים בהפעלת מל"טים על ידי מדריכים של איראן וחיזבאללה בסוריה. מפקד האימון הוא איש חיזבאללה בשם כאמל אבו סדיק המתמחה בייצור והפעלה של מל"טים
המודיעין האוקראיני פרסם היום כי בידיו מידע לפיו חיילים רוסים עוברים קורסים בהפעלת מל"טים על ידי מדריכים ממשמרות המהפכה של איראן וחיזבאללה, באימונים שנערכים בסוריה.
על פי הדיווח בכאן חדשות, הקורס כולל תפעול של מל"טים מסוג שאהד ומטוס ללא טייס המופעל מרחוק מסוג "ראאד". מפקד האימון הוא איש חיזבאללה בשם כאמל אבו סדיק המתמחה בייצור והפעלה של מל"טים.
על פי אוקראינה בקורס משתתפים אזרחי סוריה פרט לחיילים רוסים שמאומנים להילחם לצד צבא רוסיה נגד אוקראינה. כמו כן, האימונים נערכים בשדה התעופה הצבאי אל שעיראת בצפון סוריה.
