מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לפוקצ'ה מעולה ומהירה
מחפשים רעיון לארוחת ערב טעימה ומפנקת? קבלו מתכון לפוקצ'ות מהירות וטעימות שתוכלו להגיש לצד סלט ירקות עשיר ויש לכם ארוחה משביעה ומוצלחת
מתכון לפוקצ'ה מעולה ומהירה / נועם זיגדון ועדי בן שמואל
המצרכים לפוקצ'ה מעולה ומהירה:
(הבצק מתאים גם כבסיס לפיצה)
- כוס מדידה חד פעמית חמה
- בין 7-11 יחידות
- 1 ק"ג קמח מנופה
- 2 כפות שמרים
- 1 כף סוכר
- 1 כף מלח
- ½ כוס שמן זית / קנולה
- 600 מ"ל מים חמימים
אופן ההכנה לפוקצ'ה מעולה ומהירה:
- בקערה מערבבים הייטב את הקמח עם השמרים והסוכר, לאחר הערבוב מוסיפים מלח ומערבבים
- מוסיפים את השמן ומכניסים למיקסר, מוסיפים בזילוף דק את המים תוך כדי לישה
- ולשים במשך כ-10 דקות, מניחים בצד להתפחה במשך כחצי שעה
- (טיפ להתפחה: להכניס לתנור שלא חומם עם קערת מים חמים)
- מחלקים את הבצק לכדורים ופותחים כל כדור אליפסה
- מורחים שמן זית בכמות נדיבה על כל פוקאצ'ה
- מורחים תוספות: פסטו / ממרח זיתים / חצילים / ירקות / פטריות / כל מה שאוהבים
- מניחים את הפוקאצ'ות בתבנית ומתפיחים 20 דקות נוספות
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 250° מעלות על תוכנית טורבו ואופים במשך כ- 25 דקות עד להשחמה.
- מוציאים ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
