צבא פקיסטן הודיע כי יותר מ-100 בני אדם נהרגו בדרום-מערב המדינה במספר פיגועים מתואמים שיזמו בדלנים ממחוז בלוצ'יסטן, הגובל עם איראן. פקיסטן מתמודדת עשרות שנים עם ארגון המורדים "צבא השחרור הבלוצ'י", ובסדרת הפיגועים שאירעו כעת נהרגו לטענת הצבא 92 תוקפים, 18 אזרחים ו-15 אנשי כוחות הביטחון.
חמאס "ריכך את עמדותיו": משלחת ישראלית תגיע לקהיר
דיווח בסעודיה כי משלחת ישראלית תגיע לקהיר לאחר שחמאס "ריכך את עמדותיו". מצרים פועלת להשיג גמישות דומה גם עם המשלחת הישראלית
משלחת ישראלית אמורה להגיע לקהיר בשעות הקרובות ברקע התקווה להשיג הבנה על הפסקת אש זמנית ועסקת חטופים, כך מדווח עיתון סעודי.
על פי הדיווח של א-שרק אל אווסט, "יש התקדמות בדיונים של מצרים עם חמאס בנוגע לעסקה. חמאס ריכך את עמדותיו ומצרים פועלת להשיג גמישות דומה גם עם המשלחת הישראלית".
כזכור, אתמול הגיע מנהיג חמאס איסמעיל הנייה לבירת מצרים, לאחר שהמשא ומתן להפסקת אש זמנית ועסקת חטופים פוטנציאלית בתיווך האמריקאים, הקטארים והמצרים נתקע בשבועות האחרונים. כאשר בזמנו ראש הממשלה נתניהו הגדיר את דרישות ארגון הטרור חמאס כ"הזויות".
