ברק בטש: נוכח הרבה פייק שרץ ברשתות: התרגיל הימי של משמרות המהפכה שתוכנן במצרי הורמוז בתחילת השבוע מתקיים כרגיל. לא בוטל, לא נדחה ולא כלום
מחבל מורשע מועמד לפרס היוקרתי
המחבל באסם חנדקג'י שמרצה עונש מאסר עולם, מועמד לפרס בוקר הערבי על הספר שכתב "מסיכה, צבע השמיים". אם יזכה בפרס יקבל כ-50 אלף דולר
באסם חנדקג'י, מחבל פלסטיני מורשע שיושב בכלא הישראלי, מועמד לפרס ספרותי יוקרתי על ספר שכתב בזמן מאסרו בישראל, כך דווח ב"כאן תרבות".
הספר "מסיכה, צבע השמיים", מועמד לפרס הבוקר הערבי. אם יזכה המחבל בפרס הוא יקבל מענק כספי שעשוי להגיע ל-350 אלף דולר. רק על עצם מועמדותו הוא מקבל עשרות אלפי דולרים.
המחבל מרצה עונש מאסר על פיגוע התאבדות בשוק הכרמל בו נרצחו שלושה בני אדם ונפצעו 53. הוא הואשם בכך שהיה ממפקדי ומממני החולייה שביצעה את הפיגוע - ונידון לשלושה מאסרי עולם מצטברים.
