גילי כהן: דיווחתי במהדורת כאן חדשות: מערכת הביטחון דורשת לקבל עשרות מיליארדי שקלים שהובטחו לה על ידי ראש הממשלה - וטרם הועברו. חלק מהכסף, 12 מיליארד לפי מקורות, תקוע באישור וועדת כספים, ולמעשה לא קודם בשלהי כהונת הכנסת. ברקע הדברים, התעשיות הביטחוניות מדווחות על חוב של מיליארדים של משרד הביטחון אליהם, מה שעלול להשפיע על קווי הייצור והפעילות של אותן חברות. אבל כרגיל הסיפור הוא גם פוליטי. הסיכוי להעברת הכסף בעת הנוכחית קלוש, והפך להיות לזירת התגוששות בעדכון הביטחוני בין ראש הממשלה לראש האופוזיציה, אליו זומן באופן חריג אלוף מכהן, ראש אגף התכנון. אבל בעצם אישור העברת הכסף - מסונדלת גם הממשלה הבאה, תהיה אשר תהיה, לשאלת סדר העדיפויות שלה והקצאות הכספים.
בני ברק: זוהי חלוקת המנדטים במועצת העיר
לראשונה התקיימו בחירות אמיתיות על ראשות העיר בני ברק, כאשר בסופן ניצח מועמד 'אגודה' ו'דגל' חנוך זייברט עם 59% | כך נראית מועצת העיר
עם סיום ספירת הקולות בעיר בני ברק, עולה כי ישנם 86,422 קולות כשרים וחוקיים.
חלוקת המנדטים הסופית במועצת העיר הינה כדלהלן, כאשר המדד למנדט עומד על 3,200.81 קולות.
'דגל התורה' בראשות מנחם שפירא עם 30,623 קולות - 10 מנדטים.
ש"ס בראשות אוריאל בוסו עם 22,182 קולות - 7 מנדטים.
ג' בראשות חנוך זייברט עם 20,243 קולות - 6 מנדטים.
'עץ' בראשות מנחם כרמל עם 5,145 קולות - 2 מנדטים.
'מחל' בראשות יעקב וידר עם 4,221 קולות - מנדט 1.
'טז' בראשות שלמה אלבוים עם 4,008 קולות - מנדט 1.
בבחירות לראשות העיר ניצח מועמד 'אגודת ישראל' ו'דגל התורה', חנוך זייברט עם 47,652 קולות המהווים 54.8% מהקולות, שר הבריאות אוריאל בוסו עם 33,707 קולות המהווים 38.7% מסך הקולות. מועמד 'הליכוד', יעקב וידר השיג 5,553 קולות בבחירות לראשות העיר המהווים 6.3% מסך הקולות.
